Pvc-vloeren die passen bij jouw smaak en interieur

Bruist > News > Nederland Bruist > Rosmalen BRUIST > Wonen & klussen > Pvc-vloeren die passen bij jouw smaak en interieur

Pvc-vloeren die passen bij jouw smaak en interieur

Pvc-vloeren, tien jaar geleden wist nog bijna geen consument van het bestaan ervan. Dat is nu wel anders. Pvc is vandaag de dag één van de meest verkochte vloersoorten. En dat is niet zomaar...

Creëer uitstRaling met pvc-vloeren MET EEN hout- of steenLOOK


Wil je de uitstraling van een houten of stenen vloer, maar de gebruiksvriendelijkheid van kunststof? Dan is een vloer van pvc echt iets voor jou! Al enkele jaren zijn PVC-vloeren erg in trek bij architecten en interieurstylisten, maar ook steeds meer woonconsumenten ontdekken nu de vele voordelen van deze vloerbedekking. Pvc-vloeren zijn namelijk zeer geschikt voor vloerverwarming en bovendien gemakkelijk schoon te houden.

Duurzaam en kleurvast

Vanwege zijn duurzame en kleurvaste kwaliteit, is Pvc bij uitstek geschikt voor intensief belopen ruimtes. En er is tegenwoordig een heel ruim aanbod in dessins. Van trendy visgraat en betoonlook tot eiken planken en natuursteen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Pvc-vloeren? In onze winkel ligt een uitgebreide collectie, zowel van topmerken als van ons huismerk Decokay Design.


Laat je inspireren of maak online een afspraak


Graafsebaan 7, Rosmalen 073-5213980 winkel@marifrunt.n FB: marifrunt www.decokaymarifrunt.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »