bruisende zaken

Passie voor zijden kunstbloemen

Passie voor zijden kunstbloemen

01-10-2023

Zilla Grondel startte haar onderneming Seta Fiori in haar geboortestad Den Haag. Al vrij snel stapte ze van echte bloemen over naar zijden kunstbloemen, waarmee ze één van de eersten in Nederland was die zich hierin specialiseerde. Inmiddels zit ze ruim 35 jaar in het vak, heeft ze het Haagse verruild voor het Brabantse en is ze nog steeds enthousiast over de mogelijkheden van kunstbloemen, -bomen en -planten. “Ik kan hier al mijn creativiteit en passie in kwijt.”, vertelt ze enthousiast. Iets wat ook meteen duidelijk wordt als je het zeshonderd vierkante meter grote pand van Seta Fiori in Bergen op Zoom binnenloopt.

“Vroeger werden kunstbloemen vaak geassocieerd met armoede.”, lacht Zilla. “Ik heb echter altijd gestreden om het tegendeel te bewijzen.” En met succes, want inmiddels wordt steeds vaker voor kunstbloemen gekozen als duurzaam alternatief voor echte bloemen. “Echte bloemen zijn prachtig, maar die belanden binnen tien dagen in de kliko, terwijl je van kunstbloemen ontzettend lang plezier kunt hebben. Als je door onze showroom loopt, zul je versteld staan van de vele mogelijkheden en van hoe natuurgetrouw alles eruitziet.” “Voor Seta Fiori zijn we altijd op zoek naar nieuwe creaties, waarbij we ons de laatste jaren hebben weten te onderscheiden middels onze op maat aangeleverde kunstbloesembomen. In de werkplaats doen we het voorwerk, op locatie kunnen we dit tot wel meters hoog uitwerken. Alles volgens de wensen van de klant.” Werk dat Zilla samendoet met haar gezellige en creatieve team, zoals ze de club mensen omschrijft die ze om zich heen heeft verzameld.

Een bezoek aan de showroom is volgens Zilla een ervaring op zich. “Ik houd van ‘over de top’ en theatraal, wat je duidelijk terugziet aan de verschillende thema’s in de showroom. Een groot project op locatie is geweldig om te doen, maar we zijn er ook voor de particulier die een mooie vaas met bloemen wil.” Alleen nog maar een extra reden dus om eens een keer een kijkje te nemen bij Seta Fiori.

Kijk voor openingstijden showroom op www.setafiori.nl www.kunstbloesembomen.nl

Seta Fiori | Eigenaar: Zilla Grondel | Lelyweg 12, Bergen op Zoom NL | +31 (0)6-46204542

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie