bruisende zaken

Neem je toekomst in handen: word nagelstyliste!

Neem je toekomst in handen: word nagelstyliste!

01-12-2021

Heb je altijd al gedroomd van een toekomst als nagelstyliste? Is jouw grote wens je eigen nagelsalon openen en klanten gelukkig maken? Dan moet je geen moment langer wachten. Maak van je passie je beroep!

Basisopleiding Nagelstyliste

Wil je graag nagelstyliste worden, maar heb je nog geen ervaring? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou! Je leert werkelijk álles; van een perfect uitgevoerde manicure tot een onberispelijke gel-, of acrylnagel. Correct vijlen, een kleur mooi aanbrengen of de verfijnde french manicure? Dat lukt je na deze opleiding zeker!

Ben je op zoek naar een opleiding tot nagelstyliste? Dan wil je natuurlijk de allerbeste opleiding vinden. Of het nu om een basisopleiding gaat of om een workshop om een specifieke techniek te verbeteren; je wilt perfectie bereiken. ProNails helpt je verder in een van de twaalf volledig uitgeruste opleidingscentra.

We werken uitsluitend met trainers met jarenlange expertise, die maar al te graag al hun kennis met je delen.

Je volgt les in kleine groepjes, zodat we een persoonlijke aanpak kunnen garanderen.

MASTER workshop ONE workshop

ProNails Nederland Voorerf 27, Breda (0)76 75 04 867 breda@pronails.nl www.pronails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie