bruisende zaken

Een boost voor je haar

Een boost voor je haar

01-12-2021

Kan jouw haar wel wat deskundige zorg en aandacht gebruiken? Dan moet je zeker eens een afspraak maken bij Indulge cuts & colours in hartje Etten-Leur. Bij deze kapsalon draait alles om kwaliteit en aandacht. Eigenaressen Lianne en Trista doen er samen met hun twee medewerksters Kim en Femke alles aan om jou volledig in de watten te leggen en met een mooie coupe weer naar huis te laten gaan. Ik vond het heel leuk dat ik uitgekozen werd om een Bruisend bezoek af te leggen bij Indulge cuts & colours! Meteen bij aankomst werd ik warm ontvangen door iedereen! Femke was degene die de behandeling bij mij ging uitvoeren.

Allereerst begon Femke met een haartest, zodat ze weet welke verzorgingsproducten ze moet gaan gebruiken. Mijn haar had meer proteïne nodig, dus werd er gekozen voor Trigo van Fuente om mijn haar sterker te laten worden. Femke startte de wasbehandeling in een heerlijke Shiatsu massagestoel, waarmee de haarschubben geopend worden. Na het wassen werd mijn haar het droog geföhnd en in vier delen verdeeld. Hierna werd de keratine erin gedaan. Vervolgens werd ik voor dertig minuutjes onder een warmtelamp gezet. Daarvoor werd mijn haar ingepakt met folie, zodat het op een goede manier ging broeien.

Na een half uurtje werd het weer geföhnd en vervolgens geborsteld. Daarna ging ze er ook nog overheen met de stijltang, zodat alle haarschubben weer sloten met de keratine erin. Hierna mocht ik weer lekker in de Shiatsu massagestoel plaatsnemen. Er werd een keratine treatment in mijn haar gebracht en, om mijn hoofdhuid te kalmeren, met de Menta Shampoo gewassen.

Hierna werd het gewassen met de Trigo shampoo van Fuente om mijn haar meer proteïne te geven; proteïne geeft stevigheid aan het haar. Na het wassen kwam er nog een treatment in van Trigo. Ik kreeg een warme handdoek over mijn haar zodat de haarschubben weer open gingen. Wanneer de handdoek dan weer afkoelt, sluiten de haarschubben met het treatment erin. Als laatste werd er nog een care in gedaan. Heel de behandeling was erg fijn en Femke heeft me stap voor stap in het proces meegenomen.

Tenslotte werd er bij deze heerlijke behandeling nog mijn haar geknipt. Ik heb er samen met Femke voor gekozen om het in laagjes te knippen (Inverted Layers) waardoor ik meer volume zou krijgen. Na het knippen werd het nog mooi in model geföhnd.

Ik heb deze behandeling als heel erg fijn ervaren en er is een supermooi resultaat uitgekomen. Ik raad iedereen aan om eens langs te gaan bij Indulge cuts & colours. Je haar wordt heel erg professioneel behandeld en ook zoveel mooier! Ik ben heel erg blij met het resultaat en over een paar weekjes kom ik terug voor de comeback!

Markt 11, Etten-Leur 076-5033422 hairdressers@indulge.nl www.indulge.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie