Over The Rainbow

Over The Rainbow

Welkom in de magische wereld van Over The Rainbow, een winkel vol artikelen waar je blij van wordt. Van kristallen tot sieraden en van kruiden en mineralen tot biologische verzorgingsproducten. “Allemaal met zorg geselecteerd”, vertelt eigenaresse Rozik Vittor. “Stuk voor stuk producten waar ik achter sta en waarmee ik mensen wil helpen om weer beter voor zichzelf te gaan zorgen.”


“De natuur heeft zo ontzettend veel te bieden”, begint Rozik haar bevlogen verhaal. “Zelf ben ik mij daar al heel wat jaren in aan het verdiepen. Van kinds af aan door erover te lezen en de laatste tien jaar door allerlei gerichte opleidingen te volgen, zodat ik mijn klanten op een steeds breder vlak kan informeren, adviseren en begeleiden.” Iets wat ze sinds enkele jaren dus vol passie en liefde doet vanuit haar winkel in Oisterwijk. Een fijne plek om even op je gemak rond te snuffelen en je te laten verrassen door het uitgebreide aanbod. “Want er staat veel”, vertelt Rozik. “Producten om voor jezelf te zorgen, zoals de eerdergenoemde kruiden en mineralen, kristallen, tincturen, natuurlijke voeding, propolis producten, boeken en natuurlijke verzorging, maar ook mooie cadeaus voor anderen, sieraden en natuurlijke woonaccessoires. Ik neem de tijd voor mijn klanten en waar nodig geef ik persoonlijk advies. Bovendien kunnen we in de winkel de tekorten in je lichaam meten, zodat je precies weet welke supplementen je nodig hebt.” Als je gezonder en gelukkiger wilt leven, dan is de verbinding met je hart en je lichaam essentieel. Vanuit die overtuiging zet Rozik zich elke dag weer vol enthousiasme in om een gezond leven voor iedereen toegankelijk te maken. In haar winkel, maar daarnaast ook in haar gelijknamige praktijk. “Daarnaast organiseer ik regelmatig lezingen en workshops, ook op maat, die niet alleen interessant zijn, maar ook gewoon leuk als een bijzonder uitje.”


Nieuwsgierig geworden? Rozik ziet je graag bij Over The Rainbow!


Address: Pastoor van Beugenstraat 35, Oisterwijk | 06-57703439 | www.overtherainbow.nu

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »