Optimale Voetzorg bij Diabetes

Optimale Voetzorg bij Diabetes

Mijn naam is Jettie Klein, ik ben diabetes podotherapeut van Podotherapie Klein.


Ik werk 1 dag in de week met veel plezier bij Verweij Voetcentraal. Zoals het bedrijf heet ‘de voet staat centraal’. Vooral de samenwerking met pedicure en orthopedisch schoenmakers en de podologen is heel fijn voor ons maar zeker ook voor de cliënten, om de hele voetzorg onder één dak te hebben. Naast deze dag bij Verweij Voetcentraal ben ik ook werkzaam in het AMC bij het voetenteam. De meeste mensen die bij mij komen hebben diabetes (suikerziekte), ik doe mijn best samen met de pedicure, dat de mensen geen wonden aan de voeten krijgen, dat is een grote complicatie bij diabetes. Maar als er wondjes zijn ontstaan, doe ik mijn uiterste best om deze snel dicht te krijgen, door samen met de orthopedisch schoenmakers, de schoenen te controleren en eventueel aan te passen. Voor een consult bij mij heeft u een verwijzing van de specialist, huisarts of praktijkondersteuner nodig. Dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer: 075-6281257


Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 075-6281257


Cornelis van Uitgeeststraat 17, Zaandam | 075-6281257 | www.verweij-voetcentraal.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »