Op zoek naar echte verbinding

Op zoek naar echte verbinding

The Sircle is een exclusief matchmakingkantoor dat zich onderscheidt door zich te focussen op de echte persoonlijkheid achter het masker. Onze missie is het faciliteren van oprechte en betekenisvolle verbindingen tussen mensen die op zoek zijn naar ware liefde.


Bij The Sircle bieden we deskundig advies en begeleiding in uw zoektocht naar de liefde. Onze dienstverlening is speciaal ontworpen voor drukbezette professionals en ondernemers die kwaliteit en discretie hoog in het vaandel dragen. Met een grondige screening van potentiële matches en persoonlijke aandacht voor de unieke wensen en behoeften van elke cliënt, zorgen wij ervoor dat elke introductie zorgvuldig is afgestemd. The Sircle hanteert een holistische benadering, waarbij we niet alleen kijken naar wat u zoekt in een partner, maar ook naar wat u zelf te bieden heeft. Dit stelt u in staat om een duurzame relatie op te bouwen die gebaseerd is op ware compatibiliteit.


Sally De Schryver


Jos Ratinckxstraat 5, Berchem Blijde Inkomst 36, ‘s Gravenwezel 0494 87 90 98 info@thesircle.be instagram: @TheSircle facebook: @thesircle_ www.thesircle.be

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »