Op zoek naar de juiste elektrische fiets?

Bruist > News > Nederland Bruist > De Peelhorst Bruist > Vrije tijd, vervoer & vakantie > Op zoek naar de juiste elektrische fiets?

Op zoek naar de juiste elektrische fiets?

Nou ben je wel geïnteresseerd in een elektrische fiets, maar bij het zoeken kom je allemaal ingewikkelde dingen tegen: welke motor de fiets heeft en hoeveel wattuur de accu heeft, over verzekeringen, rijbewijzen (oh nee toch?!), onderhoud… en verder lees je al niet meer.

We zijn specialist en premium dealer van de Batavus en Sparta elektrische fietsen.



Hoofdschuddend haal je je oude fiets maar weer uit de schuur. Die heb je al twintig jaar en die gaat vast nog wel tien jaar mee. Zo’n elektrische fiets klinkt veel te ingewikkeld. Maar laat je niet afschrikken… elektrisch fietsen is eigenlijk heel simpel, ook voor jou! We zijn specialist van de Batavus en Sparta elektrische fietsen. We zijn dan ook premium dealer van deze merken. We kunnen gericht werken doordat het ION-pakket duidelijk aangeeft waar de storing zit. Je bespaart daardoor kosten. Met dit systeem blijf je bovendien altijd bij de tijd en krijg je gratis een update bij een beurt. Voor elektrische fietsen van Koga kun je ook bij ons terecht voor reparatie doordat deze hetzelfde systeem hebben. Er staan in de winkel verschillende type fietsen waar je ook een proefrit mee kunt maken. De modellen variëren van de elektrische Pack D fiets en de luxe D Burst tot E-speed en alles ertussenin. Voor diegenen die vlug op het werk willen zijn is een E-speed of een F8E een prachtige woon/werk elektrische fiets. Voor schooljeugd zijn er mooie trendy modellen zoals Fonk of Pack D te verkrijgen. Wat ook belangrijk is, is dat we zeer nette fietsen met ondersteuning inruilen en dat deze bijvoorbeeld met een nieuwe accu weer te koop zijn. Dan heeft de klant ook twee jaar garantie op de accu en een half jaar Bovag garantie op de fiets. Deze fietsen zijn ook gewild bij de jeugd en hun ouders omdat prijs/kwaliteit toch wel heel belangrijk is.


Band: Peter en Mirjan van Gorkum Onze fietsenwinkel is al 30 jaar een begrip in Zijtaart en omgeving en daar zijn we trots op. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dat merk je aan alles. Wij zijn niet voor niets al drie jaar op rij ‘fietsenwinkel van het jaar’ geworden.


Address: Ceciliastraat 1, Zijtaart (Veghel) 0413-352203 info@defietsenwinkelzijtaart.nl www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »