bruisende zaken

Grootste plannen en groene vingers

Grootste plannen en groene vingers

01-05-2024

Achttien jaar terug gooide Ralf Groeneveld het over een andere boeg en begon zijn eigen tuinonderhoudsbedrijf. “Ik ben altijd al meer een buitenmens geweest dan iemand voor een kantoor.” Wat begon als een klein project in tuinaanleg en onderhoud, is dankzij een constante vraag uitgegroeid tot een bloeiend team van zeven vaste medewerkers, gespecialiseerd in het verzorgen van tuinen en bedrijfsterreinen.

“Door de jaren heen heb ik besloten de focus van het bedrijf meer op onderhoud te leggen. Er bleek gewoon meer vraag naar te zijn en het past helemaal bij mijn streven naar betrouwbaarheid en regelmaat, iets wat onze klanten echt waarderen. Ze weten dat we onze afspraken nakomen en dat zorgt voor een trouwe klantenkring. Sommigen zijn al bijna 20 jaar bij ons.” Groeneveld Groen en Wonen heeft een diverse groep klanten, van gewone huishoudens tot grote bedrijven. “Hoewel we ook nog tuinaanleg doen, ligt mijn hart echt bij het onderhoud,” zegt Ralf. “Dit geeft ons de kans om een stabiele en voorspelbare service te bieden, wat zowel goed is voor mijn team als voor onze klanten.” Deze overgang van een kleine onderneming naar een erkende specialist in tuinonderhoud heeft niet alleen zakelijk succes opgeleverd, maar ook heel veel persoonlijke voldoening voor Ralf. “Het dagelijks werken in de buitenlucht, wetende dat we een positieve impact hebben op de leefomgeving van onze klanten, is wat mij echt motiveert.”

Lange Broekstraat 37, Raamsdonk | 06 – 44 33 92 96 info@groenenwonen.nl | www.groenenwonen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).