bruisende zaken

Opticien & contactlensspecialist sinds 1956

Opticien & contactlensspecialist sinds 1956

01-03-2024

Van der Heijden opticiens aan de Nieuwstraat 2, is een particuliere optiekwinkel met geschiedenis, en staat garant voor goede kwaliteit, vakmanschap en goede service. “Van der Heijden opticiens is een familiebedrijf dat al 67 jaar bestaat maar geen opvolger had. Ik ben gaan meewerken en heb de winkel in 2021 overgenomen. Sinds de overname is er geïnvesteerd in volledig nieuwe Zeiss oogmeetapparatuur en is het assortiment verder uitgebreid ”, vertelt gediplomeerd opticien Fedde enthousiast.

Professionele oogzorg

“Maak kennis met onze professionele oogzorg. Laat uw ogen regelmatig controleren, niet alleen op de juiste sterkte voor een bril-recept, maar ook op de gezondheid middels een uitgebreid oogheelkundig onderzoek. Hierbij wordt er naar het netvlies, de ooglens en het hoornvlies gekeken. Zo kunnen aandoeningen of afwijkingen zoals staar, glaucoom, hoge oogdruk of MD (macula-degeneratie) vroegtijdig opgespoord worden. Een oogheelkundig onderzoek is gratis bij aankoop van een nieuwe bril.”

Multifocale brillenglazen

Zien & Zo van der Heijden is specialist in het aanmeten van hoogwaardige kwaliteit brillenglazen, en dan met name in multifocale brillenglazen. “Bij ons kunt u terecht voor glazen van Hoya, Essilor-Varilux en Zeiss. Bij het aanmeten van glazen is het exact opmeten van het juiste middelpunt voor de pupil heel belangrijk. Deze exacte meting doen we met de nieuwste centreer apparatuur van Zeiss, de Visufit 1000. De Visufit wordt ook gebruikt om de juiste maat montuur op te meten en om te passen.”

Contactlensspecialist

“Overdag scherp zien zonder bril of lenzen? Dat kan met nachtlenzen.” Zien & Zo van der Heijden is deskundig & ervaren in het aanmeten en controleren van zowel harde als zachte contactlenzen. “Hiervoor gebruiken we hoogwaardige oogmeetapparatuur. Bij het aanmeten van de juiste contactlenzen is het namelijk belangrijk dat de kromming van het hoornvlies (cornea) heel precies opgemeten wordt zodat de juiste pasvorm van de lenzen besteld kan worden.”

Tip: Gift Voucher t.w.v. € 150 cadeau bij aankoop van een bril.

Nieuwstraat 2, Oosterhout info@zienenzo.nl 0162-453288 www.zienenzo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 - Inez for fashion