bruisende zaken

Verwennerij van top tot teen

Verwennerij van top tot teen

01-01-2023

Op zoek naar de ultieme ontspanning? Dan ben je bij Salon Piekfijn aan het juiste adres. Ivette van Kaathoven biedt je een enorm brede keuze in zowel beauty behandelingen als massages, alles onder één dak. Je kunt je daarmee van top tot teen in de watten laten leggen. “Het is de perfecte combinatie. Veel mensen zien het echt als een uitje als ze hier komen.”

“Ik vind het belangrijk dat je je hier op je gemak voelt”, vertelt Ivette. “Gedimd licht, geurkaarsje aan, muziek op de achtergrond… alles om een heerlijk relaxte sfeer te creëren. Ik neem bovendien alle tijd om een babbeltje te maken. Zeg je liever niets? Ook prima, het gaat erom dat jij volledig tot rust komt.”

Massages in alle soorten en maten

Met haar negen jaar ervaring kun je Ivette gerust een ervaren masseuse noemen. Van ontspannings-, sport- en cuppingmassage tot hot stone en Indiase hoofmassage: het is allemaal mogelijk. “Natuurlijk kun je het aangeven als je specifieke klachten hebt maar ik doe ook veel op gevoel. Ik vind het zo leuk dat ik mezelf er volledig in kan verliezen.”

Hannah specialist

Als Hannah specialist geeft Ivette diverse gezichtsbehandelingen met de producten van dit oer-Hollandse merk en zustermerk Julliet Armand. “Ik begin altijd met een huidanalyse van je gezicht met de Skin Analyzer zodat ik weet waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. De behandeling stem ik daar op af. Daarmee is iedere behandeling weer anders.”

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage maakt standaard onderdeel uit van gezichtsbehandelingen van 60 minuten en langer. “Die stimuleert o.a. de aanmaak van collageen en elastine, waardoor je er weer super fris uitziet. Bindweefselmassage is het meest effectief in kuurverband, minimaal 6-8 behandelingen 1 of 2 keer per week. Daarna kun je het bijhouden met een onderhoudsbehandeling zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Persoonlijk vind ik het heerlijk om mensen helemaal blij de deur uit te zien lopen, daar word ik zelf ook blij van!”

‘Dit is mijn passie’

Venkelhof 68, Oosterhout • 06-49693011 • salonpiekfijn@outlook.comwww.salonpiekfijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 Inez for Fashion