column

O jee, jeukende dijbenen..  		Wat nu?

O jee, jeukende dijbenen.. Wat nu?

01-12-2022

Ken je dat gevoel? Wanneer je uit de kou naar binnen loopt en je dijbenen beginnen te gloeien en te jeuken en soms zelfs pijn gaan doen?

Heel vervelend, wist je dat je daar iets aan kunt doen. Zelf heb ik hier jaren last van gehad, altijd in de winter wanneer ik uit de koud weer een lekkere warme ruimte in liep begonnen mijn benen te gloeien en te jeuken. Door het wrijven en het krabben had ik vaak blauwe en pijnlijke plekken.

Toen ik een aantal bodydrainages had ondergaan en de infiltrans producten ging gebruiken werden mijn benen niet alleen gladder van structuur. Tot mijn grote blijdschap verdwenen ook die vervelende jeukende benen.

De bodydrainage is een effectieve en prettige behandeling waarbij we met massagetechnieken en therapeutische cupping bloed- en lymfecirculatie stimuleren, spieren en bindweefsel losmaken en het lichaam in ontspanning brengen.

Herken jij jezelf in dit verhaal?

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw klachten te verminderen.

Praktijk voor natuurlijke huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

”Lekker in je vel geeft een stralend uiterlijk”

Voor meer tips lees onze blog op de website.

Pastoriestraat 4, Made 06-24316949 www.miramibeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4