Onze menukaart gaat van croque tot steak

Bruist > News > België Bruist > Schilde ‘s-Gravenwezel Bruist > Eten & drinken > Onze menukaart gaat van croque tot steak

Onze menukaart gaat van croque tot steak

Welkom in Taverne Den Inslag, een oude hoeve in de bossen van Schilde. Onze keuken is lang open en goed. Bij ons kun je lunchen, dineren en zondags ontbijten.

Onze porties zijn groot, lekker en aan een goede prijsWij beschikken ook over een ruime feestzaal met eigen terras, welke geschikt is voor recepties, bruiloften, uitvaarten en feesten van 10 tot 150 personen. Kom tot rust met een drankje en een lekkere snack op ons terras, in een groene oase aan het kruispunt van verschillende fietsroutes waar jong en oud zijn gading vindt. Voor de liefhebbers staat er een pool- en biljarttafel ter beschikking en er is een mooie speeltuin voor de kinderen. Open: dagelijks van 9:00 tot sluiting Dinsdag en woensdag gesloten Keuken: dagelijks van 11:30 tot 20:45 Zondag uitgebreid ontbijtbuffet van 9:00 tot 12:00


Meer weten of reserveren? Bel 03 482 41 43


Noorderlaan 16, 2970 Schilde jeroenproost@hotmail.com

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »