Ontdek onze PMU-behandelingen

Bruist > News > Nederland Bruist > 't Gooi/ Hilversum BRUIST > Mode & Beauty > Ontdek onze PMU-behandelingen

Ontdek onze PMU-behandelingen

Wie wil er nou niet elke dag wakker worden met de perfecte, zorgvuldig aangebrachte make-up. Of je nu een duik neemt in het zwembad, ontspant in de sauna, of net uit bed rolt, je straalt altijd. Het schenkt je die kostbare extra minuten in de ochtend, waardoor je zonder haast, maar vol vertrouwen de deur uit kunt.


Permanente make-up biedt een prachtige uitkomst. Worstel je met het tekenen van je wenkbrauwen, verlang je naar perfect gevormde lippen, of droom je van een immer strakke eyeliner? Onze nieuwste technieken in permanente make-up omarmen je natuurlijke schoonheid, versterken deze, en laten je op elk moment van de dag schitteren. Met een oog voor detail brengen we pigmenten aan in de huid voor een effect dat de natuurlijke schoonheid niet alleen benadrukt maar ook viert. Deze pigmenten vervagen met de tijd, tenzij je kiest voor een jaarlijkse touch-up. Een mooie tegenstelling met de eeuwige standvastigheid van een traditionele tatoeage, waarbij een diepere huidlaag wordt aangesproken. In de wereld van permanente make-up werken we subtieler, met een zacht en natuurlijk vervagend resultaat als gevolg.


Bloomiing Skin Boutique Oud-loosdrechtsedijk 188-6, Loosdrecht 064 620 40 94 Instagram: bloomiing.skin.boutique info@bloomiing.nl www.bloomiing.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »