Ontdek het walhalla voor snoepliefhebbers!

Bruist > News > Nederland Bruist > TILBURG BRUIST > Eten & drinken > Ontdek het walhalla voor snoepliefhebbers!

Ontdek het walhalla voor snoepliefhebbers!

Nicolle Vlemmix droomde er al langer van iets voor zichzelf te beginnen. In september 2022 waagde ze de sprong en opende ze de deuren van haar eigen snoepwinkel genaamd Snoepkontjes in winkelcentrum Koningsoord te Berkel-Enschot. Hier kun je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment snoep, drop, chocolade, ijs en allerlei ander lekkers, maar ook cadeaus en traktaties. “Ik streef naar variatie, iedere week komt er wel iets nieuws binnen.”

“De naam van de winkel verwijst naar mijn kinderen, die overigens ook te zien zijn in het logo. Zij zijn mijn snoepkontjes”, vertelt Nicolle enthousiast. Bij binnenkomst in de zaak waan je je moeiteloos in een suikerparadijs. Een roze plafond, zachte pasteltinten op de muren, de grote ‘ballenbak’: alles sluit perfect aan bij wat er in de winkel te koop is. “Ik wilde een moderne snoepwinkel creëren die past bij de huidige tijd. Mede dankzij de inzet van mijn man is dat helemaal gelukt.”

Gepersonaliseerde cadeaus en traktaties

Naast snoep zijn bij Snoepkontjes ook allerlei kleurrijke accessoires te koop, van knuffels en lampjes tot tegels en kaarsen met teksten. “Hier vind je altijd wel een passend cadeau, voor zowel jong als oud. Ik maak op bestelling ook snoepboeketten en geboortetaarten. Verder heb ik kant-en-klare snoepzakken en traktaties maar ik maak ook traktaties op maat. Daar kan ik al mijn creativiteit in kwijt. Met wat voor idee je ook komt, ik ga ermee aan de slag om het binnen jouw budget te realiseren. Wat mij betreft is niets te gek.”

Passie voor snoep

“Ik vind het heerlijk om in de winkel te staan. Iedere dag ga ik met veel plezier aan de slag. Ik ben er de nodige uren mee bezig, maar gelukkig heb ik sinds enige tijd twee weekendhulpen, daardoor kan ik het af en toe een beetje loslaten en tijd maken voor mijn gezin. Ik wil ook graag kinderfeestjes organiseren en een webshop lanceren maar dat is iets voor de toekomst, ik doe het stap voor stap!”


Ook voor leuke cadeaus en traktaties op maat


Address: Snoepkontjes Koningsoord 89, Berkel-Enschot 013-7854109 info@snoepkontjes.nl www.snoepkontjes.nl @snoepkontjes @snoepkontjes_

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »