Ontdek het land van prinsen en prinsessen

Bruist > News > België Bruist > Kapellen Bruist > Mode & Beauty > Ontdek het land van prinsen en prinsessen

Ontdek het land van prinsen en prinsessen

Sommige gebeurtenissen in je leven doen je nadenken over de toekomst, over waar je echt gelukkig van wordt. Zo ook bij Inge. Gelukkig wist ze al snel het antwoord op die vraag, mede geïnspireerd door haar vier kleinkinderen in de leeftijd van negen maanden tot vier jaar. Inge besloot een webshop in kinderkleding te lanceren. Driekwart jaar later ging ze nog een stap verder door een winkel te openen in het centrum van Kapellen. Daarmee werd een langgekoesterde droom werkelijkheid.

“De winkelruimte is helemaal opgeknapt”, vertelt Inge enthousiast. “Een nieuwe houten vloer en alles is opnieuw geschilderd. Klanten zeggen dat er een gezellige sfeer hangt, en dat is ook de bedoeling. Voor de kinderen is een speelhoek gecreëerd waar ze zich lekker kunnen vermaken terwijl hun mama en/of papa even rondsnuffelt. Een snoepje en een ballon mogen ook niet ontbreken. De etalage is steeds ingericht in een ander thema, kinderen blijven vaak met grote ogen staan om het eens goed te bekijken.” De naam van de winkel, Het land van prinsen en prinsessen, is dan ook zeer treffend gekozen.

Kids van 0 tot 12 jaar

De collectie omvat kleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar, o.a. van de Deense merken Hust & Claire (“speels en romantisch”) en The New (“lekker stoer”), en de Nederlandse merken Blue Rebel en Looxs. “Wat mij betreft moet het vooral niet te braaf zijn. Ik vind het ook leuk als kinderen dezelfde kledingstijl kunnen dragen als hun ouders. In zijn algemeenheid streef ik naar een collectie met kwaliteitskleding tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zoek ik altijd naar bijzondere items, net even anders dan anders.”

Nieuw: ook schoenen

Sinds kort verkoopt Het Land Van Prinsen en Prinsessen ook schoenen (tot maat 32), oa van Shoes Me, Pinoccio, Naturino en Falcotto. Bij zowel schoenen als kleding geeft Inge desgewenst een persoonlijk advies. “Ik vind het heerlijk om te laten zien hoe je alles met elkaar kunt combineren. Ik maak mijn klanten graag blij, en dat maakt mij ook weer blij!


‘Ik zoek altijd naar bijzondere items’


Dorpsstraat 41, Kapellen | 0497-064359 | info@hetlandvanprinsenenprinsessen.be | www.hetlandvanprinsenenprinsessen.be

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »