bruisende zaken

Get your glow on!

Get your glow on!

01-09-2024

Schoonheidsspecialiste zal Manon van Kasteren zichzelf met inmiddels negen jaar ervaring niet zo snel meer noemen. “Ik ga liever voor de term huidspecialist omdat ik mij in mijn salon Skin. health & beauty in Berkel-Enschot met name focus op huidverbeterende behandelingen. Ik wil natuurlijk dat de mensen kunnen ontspannen als ze plaatsnemen in mijn behandelstoel, maar daarnaast wil ik ook echt iets voor hun huid kunnen betekenen.”

In haar salon biedt Manon behandelingen als microdermabrasie, peelings, bindweefselmassage, microneedling, zuurstofbehandelingen, acnebehandelingen en cupping massage. “Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor permanente make-up.” Bij de behandelingen ligt voor Manon de focus niet alleen bij de behandeling. “Ik ga liever voor de volledige aanpak, waarbij ik ook kijk naar voeding en levensstijl. Op die manier kunnen we de beste resultaten boeken en is elk behandelplan dus volledig afgestemd op de persoon die ik voor mij heb.” Manon omschrijft zichzelf als een perfectionist en als iemand die het belangrijk vindt dat mensen zich bij haar fijn en gehoord voelen. “Huidproblemen kunnen mensen soms ietwat onzeker maken en daar wil ik zorgvuldig mee omgaan. Ik luister dan ook altijd goed naar iemands verhaal en neem vervolgens uitgebreid de tijd voor de behandeling, zodat mensen stralend de deur uitgaan en weer de beste versie van zichzelf kunnen zijn.” Overigens benadrukt Manon dat niet alleen een bezoek aan haar salon belangrijk is om dit doel te bereiken, de juiste thuisverzorging helpt het resultaat langer te behouden. “Daarom verkoop ik ook verschillende merken huidverzorging, zodat klanten hun behandelplan ook thuis verder kunnen doorzetten met de juiste producten. Dat ondersteunt om tot het allerbeste resultaat te komen.” Ben je benieuwd of Manon ook iets voor jouw huid kan betekenen? Maak dan nu een afspraak.

Sint Willibrordstraat 14, Berkel-Enschot | 06-23142637 | www.skin-healthbeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10927	de Huiskamer