bruisende zaken

Voor stijlvol wonen kies je... Molenaar Meubelen

Voor stijlvol wonen kies je... Molenaar Meubelen

01-09-2024

Bij Molenaar Meubelen in Udenhout bewijzen ze dat eiken-houten meubelen nog steeds enorm populair en eigentijds zijn. “Ze passen namelijk heel goed binnen vrijwel elke stijl”, vertelt eigenaar Niels Boers enthousiast. “Dus ook binnen een modern en licht interieur, want wij kunnen onze meubelen van iedere gewenste kleur voorzien.”

Ben je benieuwd naar het assortiment van Molenaar Meubelen, maar ben je niet in de gelegenheid om naar Udenhout af te reizen? Neem dan een kijkje in de webshop via molenaarmeubelen.nl. “Deze webshop blijft in ontwikkeling, dus houd de pagina vooral in de gaten!”

Molenaar Meubelen is een echt familiebedrijf. In eerste instantie was het een groothandel die aan verschillende grote meubelzaken leverde, waarna Bert Molenaar zo’n 45 jaar geleden startte met een showroom in Udenhout. Sinds acht jaar staat het bedrijf onder de verfrissende leiding van Niels. “Qua meubelen zijn we met de tijd meegegaan, qua service en klantgerichtheid hanteren we nog steeds dezelfde hoge normen waar het bedrijf al die jaren al om bekendstaat. De klant staat bij ons voorop en we verwelkomen iedereen met onze Brabantse gastvrijheid en persoonlijke benadering. Heb je hulp of advies nodig, dan staan wij voor je klaar, wil je gewoon even op je gemak rondsnuffelen en inspiratie opdoen, dan kan dat bij ons ook altijd.” Molenaar Meubelen is een echt familiebedrijf. In eerste instantie was het een groothandel die aan verschillende grote meubelzaken leverde, waarna Bert Molenaar zo’n 45 jaar geleden startte met een showroom in Udenhout. Sinds acht jaar staat het bedrijf onder de verfrissende leiding van Niels. “Qua meubelen zijn we met de tijd meegegaan, qua service en klantgerichtheid hanteren we nog steeds dezelfde hoge normen waar het bedrijf al die jaren al om bekendstaat. De klant staat bij ons voorop en we verwelkomen iedereen met onze Brabantse gastvrijheid en persoonlijke benadering. Heb je hulp of advies nodig, dan staan wij voor je klaar, wil je gewoon even op je gemak rondsnuffelen en inspiratie opdoen, dan kan dat bij ons ook altijd.”

In eigen beheer

De kracht van Molenaar Meubelen zit ‘m onder andere in het feit dat ze nog steeds als echt familiebedrijf werken. “Inmiddels weliswaar met zestien man personeel, maar we werken allemaal samen als een hecht team en dat voelen onze klanten ook.” Iets anders waardoor ze zich weten te onderscheiden is het feit dat ze over een eigen productiebedrijf en spuiterij beschikken. “Naast de collecties van andere leveranciers ontwikkelen wij dus ook onze eigen lijnen. Dat levert een groot voordeel op voor onze klanten, want doordat wij bewust kleinschalige serieproducties hanteren, kunnen we vrijwel altijd snel leveren vanuit voorraad en bieden we ook nog eens unieke producten tegen scherpe prijzen. Bovendien kunnen deze meubels vervolgens in onze eigen spuiterij op duurzame en milieuvriendelijke wijze in vrijwel alle kleuren van de regenboog worden gespoten.” Bij Molenaar Meubelen begeleiden ze je in het traject van het kopen van meubelen graag van A tot Z. “Ons team staat klaar om je te helpen met passend interieuradvies en op afspraak kun je ook een gratis 3D-visualisatie laten maken om een nog beter beeld te krijgen van hoe bepaalde meubelstukken er in jouw woning of bijvoorbeeld bedrijfsruimte uit gaan zien. Besluit je vervolgens over te gaan tot een aankoop, dan beschikken we ook nog eens over een eigen bezorgdienst, waardoor we dus een zeer hoogwaardige service kunnen bieden vanaf het moment van aankoop tot aan de plaatsing van het meubelstuk bij jou thuis. Iets wat ons in de loop der jaren heel veel vaste klanten en zeer goede mond-tot-mondreclame heeft opgeleverd.”

Experience center

Het uitgebreide en diverse assortiment van Molenaar Meubelen is te zien in hun ruim 2.200 vierkante meter grote showroom in Udenhout. “Daar ontvangen we klanten uit het hele land die nieuwsgierig zijn naar onze eigen eiken Molenaar collecties en alle andere collecties die we voeren, met onder andere eettafels, kasten, banken, stoelen, (relax)fauteuils en accessoires. In de showroom geven we daar nu al een heel goed beeld van, maar eigenlijk droom ik ervan om nog een stap verder te gaan en er een echt experience center van te maken, waar mensen een nog beter beeld gaan krijgen van alle mogelijkheden. Een droom waar we de komende jaren hard aan gaan werken om deze realiteit te laten worden. Maar ook tot die tijd ben je meer dan welkom bij ons in de showroom en zullen we er met ons team alles aan doen om jou met een goed gevoel en een lach op je gezicht weer de deur uit te laten gaan.”

Eigenaar: Niels Boers Kreitenmolenstraat 107, Udenhout www.molenaarmeubelen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp