column

Make-up... de keuze is reuze!

Make-up... de keuze is reuze!

01-03-2024

Wil jij ook wat meer handvatten om aan de slag te gaan met make-up? Of ben jij een echt make-uplover? Ik wil je graag kennis laten maken met mijn nieuwe make-uplijn van ART DECO en daarom introduceer ik met trots mijn make-upworkshops.

Wat kan je verwachten? Tijdens mijn make-up workshop leer ik je stap voor stap hoe je een perfecte basis bij jezelf aanbrengt. Daarna leer ik je hoe je jouw ogen het mooiste laat uitkomen met een naturel make-up. Natuurlijk komt de smokey eye uitgebreid aan bod en krijg je daarbij make-up advies betreft de kleuren die het mooist bij jou passen als persoon.

Je krijgt voldoende tijd om de make-up bij jezelf aan te brengen, waarbij ik je natuurlijk help en begeleid. Ben je helemaal enthousiast geworden van de ART DECO productlijn? Na afloop is er de mogelijkheid om deze producten aan te schaffen.

Eigenaar: Mareike Engels Dorpstraat 4A, Gendt 06 83 86 68 63 mareike-engels-beauty-expert.salonized.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere