Nijmegen Bruist

Bruist > Nijmegen Bruist

Edities juni 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van juni.

Edities mei 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van mei.

Edities april 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van april.

Edities maart 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van maart.

Rubrieken

Waar ben je naar op zoek?

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

Meest bekeken

Bruisende verhalen

Bewonder

Tulpenroute

De Tulpenroute bestaat uit twee fiets-routes in de omgeving van de Keukenhof: de blauwe en de paarse Keukenhof route.

Lees verder »
Bewonder

Kajakken in Dinant

Kajakken in Dinant biedt een onvergetelijke ervaring op de prachtige rivier de Maas. Deze activiteit is geschikt voor zowel beginners als ervaren kajakkers.

Lees verder »
NIJMEGEN BRUIST

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
NIJMEGEN BRUIST

Vloeren met een verhaal

Vijf jaar geleden openden Chris en Corina Booij de deuren van hun winkel met een duidelijke visie: vakmanschap en een diepe passie voor hout. Chris, die al 25 jaar in het vak zit, heeft zijn ervaring gebruikt om te leiden. “Dit was een logische stap na 20 jaar mobiel werk om onze klanten beter te bedienen. Mensen willen niet alleen een staaltje zien; ze willen naar de winkel komen, de producten voelen en gedetailleerde uitleg krijgen.”

Lees verder »
Mode & Beauty

Je gezicht ervaart de rust

Zet de eerste stap naar een stralende huid met onze Hannah Meet & Treat, een perfecte introductie tot de revolutionaire Hannah productlijn. Onder begeleiding van jouw persoonlijke huidcoach duik je in de wereld van huidverbetering. Met de nieuwste technologie analyseren we je huidtype en stippelen we jouw persoonlijke huidverbeteringsroute uit.

Lees verder »
Alle verhalen in Nijmegen

Nijmegen: oudste stad van Nederland, rijk aan historie en bruisend studentenleven.

De regio rond Nijmegen, inclusief Over-Betuwe, Lingewaard, het Rijk van Nijmegen en het Land van Cuijk, vormt een uniek en veelzijdig gebied in het oosten van Nederland. Elk gebied brengt zijn eigen charme en kenmerken mee die bijdragen aan een rijke regionale diversiteit, ideaal voor zowel toeristen als lokale bewoners.

 

Nijmegen, een van de oudste steden van Nederland, staat bekend om zijn diepgewortelde geschiedenis en levendige culturele scene. Met evenementen zoals de Vierdaagsefeesten en een bruisend studentenleven, combineert de stad historische charme met hedendaagse dynamiek, wat het een aantrekkelijke plek maakt voor zowel bewoners als bezoekers.

 

De gebieden Over-Betuwe en Lingewaard zijn vooral bekend om hun vruchtbare rivierlandschappen langs de Waal en de Linge. Deze regio’s zijn perfect voor agrarische activiteiten en trekken natuurliefhebbers met uitgestrekte netwerken van fiets- en wandelpaden die door pittoreske boomgaarden en langs rustieke waterwegen slingeren.

 

Het Rijk van Nijmegen onderscheidt zich door een gevarieerd landschap van heuvels en bossen, een idyllische omgeving voor outdooractiviteiten zoals wandelen en fietsen. Bekende routes, zoals de Zevenheuvelenweg, bieden adembenemende uitzichten en uitdagende tochten voor avonturiers.

 

Land van Cuijk, gelegen aan de noordoostelijke grens van Nijmegen, is rijk aan cultuur en historie. Het gebied herbergt talrijke kastelen en musea en is tevens thuisbasis van het Maasheggengebied, een UNESCO Biosfeerreservaat dat de unieke natuurlijke schoonheid en ecologische waarde van de regio benadrukt.

 

Samengevat biedt de regio rond Nijmegen een boeiende combinatie van stedelijke dynamiek, landelijke rust, historische rijkdom en natuurlijke schoonheid. Dit maakt het een uitstekende bestemming voor iedereen die de diepte en diversiteit van het Nederlandse landschap wil ervaren. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, natuur, cultuur of outdooractiviteiten, deze regio biedt een breed scala aan mogelijkheden die de verwachtingen van elke bezoeker zullen overtreffen. Ontdek zelf waarom Nijmegen en omgeving als een van de meest boeiende gebieden van Nederland worden beschouwd.