Neem eens je rust in juni

Bruist > News > Nederland Bruist > Roosendaal BRUIST > Horoscoop > Neem eens je rust in juni

Neem eens je rust in juni

Tweelingen Inspiratie voor leren en reizen bloeit


Ram 21-03/20-04 Juni brengt Ram reisverlangen, creatieve impulsen en kansen voor hernieuwde sociale en familiale banden. Stier 21-04/20-05 Stier worstelt met negativiteit en jaloezie; perfecte tijd voor persoonlijke groei en het overwinnen van oude uitdagingen. Tweelingen 21-05/20-06 Juni brengt Tweelingen leermogelijkheden en reislust, perfect voor het ontdekken van nieuwe culturen. Professioneel succes lonkt, maar voorzichtigheid met communicatie is geboden. Kreeft 21-06/22-07 Juni belooft Kreeften zelfvertrouwen, aantrekkelijkheid en de kans op liefde en nieuwe spannende hobby’s. Leeuw 23-07/22-08 Juni brengt Leeuw emotionele uitdagingen en een overvloed aan energie voor sport en competitie. Maagd 23-08/22-09 Juni confronteert Maagd met depressie en demotivatie; tijd in de natuur kan perspectief en verlichting bieden. Weegschaal 23-09/22-10 Juni brengt Weegschaal zelftwijfel en concentratieproblemen; steun van familie en vrienden is essentieel. Schorpioen 23-10/22-11 Juni roept sterke emoties op bij Schorpioen; focus op spirituele groei en tijd in de natuur voor evenwicht. Boogschutter 23-11/21-12 Juni markeert voor Boogschutters een tijd van nieuwe beginnen, geestelijke groei, en het opruimen van zowel huis als geest. Steenbok 22-12/20-01 Mei versterkt Steenbokken hun eigenwaarde en ambitie, maar waarschuwt voor egocentrisme en mogelijke conflicten; focus op doelen en fitness. Waterman 21-01/19-02 Juni biedt Watermannen vrijheid en feestvreugde, maar voorzichtigheid is geboden om conflicten en verantwoordelijkheden niet te negeren. Vissen 20-02/20-03 Juni nodigt Vissen uit tot avontuur en grote kansen in carrière en persoonlijke groei; omarm verandering.

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »