Moderne elegantie van elektrische haarden!

Bruist > News > Nederland Bruist > DE WATERWEG BRUIST > Wonen & klussen > Moderne elegantie van elektrische haarden!

Moderne elegantie van elektrische haarden!

Ontdek de revolutie in haardverwarming met de elektrische haarden van vandaag! De moderne technologieën hebben geleid tot een verbluffend realistisch ‘vlammenspel’, compleet met levensechte rook op basis van waterdamp. En het beste van alles? Er is geen schoorsteen of rookkanaal nodig!


Van inbouwhaarden die strak in uw muur passen tot schouwhaarden die uw ruimte een klassieke uitstraling geven, de mogelijkheden zijn eindeloos. En laten we de vrijstaande kachels en hanghaarden niet vergeten! Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een perfecte elektrische haard voor uw interieur. Maar er is meer! Veel van onze modellen hebben ook nog eens een ingebouwde verwarmingsfunctie. Met een simpele druk op de knop geniet u niet alleen van een prachtig vlammenspel, maar ook van een heerlijke aangename warmte in uw hele kamer. Kies voor comfort, gemak en stijl met een elektrische haard. Geniet van het sfeervolle en gezellige vuur, zonder gedoe met rookkanalen. Ontdek nu de mogelijkheden en transformeer uw huis in een warme en knusse oase met een elektrische haard van topkwaliteit.


Band: • Houtkachels • CV-houtkachels • Gaskachels • Pelletkachels • Sierschouwen • Elektrische kachels • Tuinhaarden • Plateaus


Address: Anthonetta Kuijstraat 36, Rotterdam +31 10 404 6459 info@griffioenrotterdam.nl www.griffioenrotterdam.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »