BRUISENDE COLUMN

Magische herinneringen met een paaspicknick!

Magische herinneringen met een paaspicknick!

30-11--0001

Met Pasen om de hoek, is het tijd om te genieten van het mooie lenteweer en samen met vrienden en familie buiten te zijn. Waarom organiseer je dit jaar geen gezellige picknick in het park of in de tuin? Hier zijn wat tips op je op weg te helpen.

Wil jij meer tips om gezamelijk een gezellige tijd te hebben? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Vrolijke uitnodiging

Stuur een vrolijke uitnodiging naar je vrienden en familie om ze uit te nodigen voor een paaspicknick. Gebruik kleurrijke eieren of konijntjes als thema voor je uitnodiging om de paassfeer te versterken.

De juiste voorbereiding

Maak een lijst met heerlijke gerechten die je wilt bereiden voor de picknick. Denk aan sandwiches, wraps, fruitsalades, quiches en natuurlijk paaseieren! Versier je picknickplek met kleurrijke lakens, kussens en bloemen om een feestelijke sfeer te creëren en zorg ook voor wat spelletjes en activiteiten zoals een eierzoektocht, een potje frisbee of een spelletje jeu de boules.

Leuke activiteiten

Organiseer een eierzoektocht voor de kinderen (en volwassenen!), waarbij verstopte paaseieren moeten worden gevonden. Speel een paar klassieke spelletjes zoals zaklopen, drie-benenrace of een potje voetbal. Plezier voor alle leeftijden gegarandeerd! Laat de creativiteit stromen met een knutseltafel waar iedereen zijn eigen paasversieringen kan maken.

Genieten en ontspannen

Geniet van het heerlijke eten en drinken terwijl je samen bent met je dierbaren. Vergeet niet om een deken mee te nemen om op te zitten en wat leuke muziek om van te genieten.

Neem de tijd om te ontspannen, te kletsen en te genieten van elkaars gezelschap. Het gaat tenslotte om het samenzijn en het vieren van de vreugde van Pasen. Met deze ideeën wordt jouw Pasen een onvergetelijke ervaring vol plezier, lekker eten en vrolijke herinneringen!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).