Make-up… de keuze is reuze!

Bruist > News > Nederland Bruist > NIJMEGEN BRUIST > Mode & Beauty > Make-up… de keuze is reuze!

Make-up… de keuze is reuze!

Wil jij ook wat meer handvatten om aan de slag te gaan met make-up? Of ben jij een echt make-uplover? Ik wil je graag kennis laten maken met mijn nieuwe make-uplijn van ART DECO en daarom introduceer ik met trots mijn make-upworkshops.


Wat kan je verwachten? Tijdens mijn make-up workshop leer ik je stap voor stap hoe je een perfecte basis bij jezelf aanbrengt. Daarna leer ik je hoe je jouw ogen het mooiste laat uitkomen met een naturel make-up. Natuurlijk komt de smokey eye uitgebreid aan bod en krijg je daarbij make-up advies betreft de kleuren die het mooist bij jou passen als persoon. Je krijgt voldoende tijd om de make-up bij jezelf aan te brengen, waarbij ik je natuurlijk help en begeleid. Ben je helemaal enthousiast geworden van de ART DECO productlijn? Na afloop is er de mogelijkheid om deze producten aan te schaffen.

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »