Maatwerk voor vitaliteit en verplaatsing

Bruist > News > Nederland Bruist > De Langstraat Bruist > Vrije tijd, vervoer & vakantie > Maatwerk voor vitaliteit en verplaatsing

Maatwerk voor vitaliteit en verplaatsing

Ons doel is om iedereen zo lang mogelijk mobiel te houden in en om het huis. Daarvoor hebben we een groot assortiment scootmobielen, rolstoelen, rollators, fietsen op maat en loophulpmiddelen.

Rollators, scootmobielen en rolstoelen

Indien mobiliteit een uitdaging vormt, biedt een rollator praktische hulp. Kies zorgvuldig op basis van uw behoeften en conditie. Onderhoud is cruciaal voor veiligheid. Wij voeren controles en reparaties uit in onze werkplaats. Onze scootmobielen bieden zelfstandigheid en comfort, er zijn diverse modellen en kleuren beschikbaar. Maak een proefrit met onze adviseurs voor vertrouwen op de weg. Overweeg ook onze verhuuropties voor tijdelijke behoeften. Onze rolstoelen zijn geschikt voor incidentele lange afstanden en naadloze auto-overgangen, waardoor vermoeiende transfers overbodig zijn.

diverse tweedehands middelen

Voordat u een traplift aanschaft, bieden wij gratis advies bij u thuis. Binnen 3 weken kunt u uw op maat gemaakte traplift verwachten, met spoed is dit zelfs binnen 48 uur mogelijk. We werken samen met Smienk Trapliften, die modern vernieuwde tweedehands trapliften van A-merken leveren met volledige garantie en scherpe prijzen tot 60% goedkoper. Bezoek onze showroom voor nieuwe en gebruikte scootmobielen, kofferbakliften, en elektrisch ondersteunde duofietsen. Maak een afspraak voor een proefrit en onderhoud van uw fiets.


Wij helpen U MOBIEL TE blijven IN EN OM HET HUIS!


Cartografenweg 28A, Waalwijk | 0416-560160 | info@mobiliteitopmaat.nl | www.mobiliteitopmaat.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »