Loeloe koffie

Loeloe koffie

Sinds juli verwelkomt Brasschaat Loeloe Koffie, een gezellige koffiebar in winkelcentrum Patio Donk.


Trotse eigenaresse Jenny Oeyen realiseerde haar droom door haar baan op te geven en deze plek te creëren waar iedereen welkom is voor diverse koffiespecialiteiten, ontbijt, lunch en overheerlijke dagverse wafels. Jenny’s liefde voor haar zaak straalt door haar enthousiasme en zorgvuldig samengesteld interieur. Open van dinsdag tot en met zaterdag, met in de zomeravonden een langer open terras. Ervaar zelf de warmte en gezelligheid; iedereen is welkom!


Donksesteenweg 224, Brasschaat | +32 487200904 | www.loeloekoffie.be

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »