La Mar Sala

Bij Chiringuito La Mar Sala, gelegen in het levendige Torremolinos, vind je een culinaire oase waar de verse smaken van de zee centraal staan.


Dit charmante restaurant, een geliefde plek onder zowel de lokale bevolking als bezoekers, biedt een authentieke ervaring waarbij de vriendelijkheid en gastvrijheid net zo overvloedig zijn als de heerlijke visgerechten. Geniet van de ontspannen sfeer en het prachtige uitzicht op het strand terwijl je je tanden zet in een scala aan zeevruchten, bereid met de finesse die de Andalusische kustkeuken kenmerkt. La Mar Sala is de perfecte bestemming voor wie wil genieten van de zilte genoegens van de zee, gecomplementeerd door een warme, uitnodigende ambiance.


Marítimo Rey de España, 95, 29640 Fuengirola | 0034-951312241 | www.chiringuitolamarsala.es

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »