Kinesiologie: beter worden door aanraking

Bruist > News > Nederland Bruist > Breda Bruist > Gezond & Welzijn > Kinesiologie: beter worden door aanraking

Kinesiologie: beter worden door aanraking

“Samen de wijsheid van het lichaam ontrafelen om beter en gezonder verder te gaan, wat is er nou mooier dan dat?! Letterlijk en figuurlijk aangeraakt worden, connecten tussen je gedachten, emoties en lijf in verbinding met een ander, dat is waar het bij Touch till Dawn om draait”, aldus kinesioloog Judit Kovacs.


Haar nieuwe praktijk voor kinesiologie en gerelateerde technieken, Touch till Dawn, biedt ruimte voor herstel, heling en ontwikkeling. Heb je onverklaarbare of psychosomatische klachten, zoals buikpijn, hoofdpijn, spanning, of angst? Heb je last van leer- of concentratieproblemen, neurodiversiteit, chronisch pijn of herstel na een blessure? Of heb je gewoon huidhonger en wil je even verbinding? Je kunt met een diversiteit aan klachten en vragen terecht bij Touch till Dawn. “Vervolgens zoeken we samen de meest passende, zachtste techniek om je verder te helpen; van Access Bars en craniosacraal reflexologie tot kinesiologie. Iedereen is uniek, dus we kijken specifiek naar jou en jouw uitdaging in eenheid tussen het lichamelijke en psycho-emotionele.” Na jaren in de zakelijke wereld te hebben gewerkt, met alle aandacht naar het mentale, is het Judit duidelijk geworden hoe belangrijk echte aanwezigheid en gelijktijdige aandacht voor lichaam en geest zijn. Haar jaren ervaring in zelfontwikkeling en coaching (zowel in de rol van coach als coachee) heeft een burn-out echter niet kunnen voorkomen bij deze international. “Het gebrek aan aanraking tijdens de pandemie heeft me laten inzien dat iedereen verbinding nodig heeft om holistisch gezond en wel te zijn. Pas met ondersteunende en aanmoedigende connecties was het mogelijk mijn levensstijl en gezondheid om te gooien en dat kan jij ook! Met veel plezier begeleid ik je met een persoonlijke aanpak naar de grondoorzaak en van daaruit verder. Op jouw pad, op jouw manier, in jouw taal: Nederlands, Engels of Frans, met veel of weinig woorden.” Wil je meer weten over Touch till Dawn of de gebruikte technieken van aanraking? Neem dan een kijkje op www.touchtilldawn.com of maak meteen een afspraak.


Touch till Dawn Ceresstraat 29, Breda 06 1768 5740 Eigenaar: Judit Kovacs www.touchtilldawn.com

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »