Kempen Bruist

Bruist > Kempen Bruist

De exotische markt

solvadmin

Geen edities gevonden voor deze locatie.

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

NEWPOST!!!!!!!

solvadmin
Meest bekeken

Bruisende verhalen

Werk & Dienstverlening

Proficiat, jullie gaan trouwen!

Waar begin je? Je zoekt op internet en wordt overladen met informatie. Een leidraad is nodig, maar je wilt ook graag zelf dingen doen en niet alles uit handen geven. Je bent op zoek naar wat richting in het plannen van jullie huwelijksdag.

Lees verder »
Gezond & Welzijn

Voor de juiste toon

Volgens Ina Kooijman zijn kwaliteit en klantvriendelijk-heid erg belangrijk bij Kooijman Hoortoestellen. Aandacht en tijd voor de klant, luisteren naar de problematiek van de klant en continuïteit van de audiciens zijn van groot belang gebleken.

Lees verder »
Vrije tijd, vervoer & vakantie

De ultieme ontspanning aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je Grand Hotel ter Duin. De perfecte plek om te genieten van alles wat de Zeeuwse kust te bieden heeft!

Lees verder »
Wonen & klussen

Ontdek de kracht van de zon

Bij Bsolar geloven we in een duurzame toekomst, waarbij groene energie de norm is. Wij zijn dé expert op het gebied van zonne-energie en bieden hoogwaardige oplossingen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

Lees verder »
Alle verhalen in Kempen

De Kempen België: schilderachtige landschappen, rust en lokale folklore.

De Kempen, een schilderachtige regio die zich uitstrekt over het zuidoosten van Nederland en het noordoosten van België, staat bekend om zijn ongerepte landelijke schoonheid en diepgewortelde culturele tradities. Dit gebied, met zijn uitgestrekte heidevelden, dichte bossen en karakteristieke zandverstuivingen, vormt de perfecte achtergrond voor iedereen die op zoek is naar rust en een diepe verbinding met de natuur.

 

De Kempen is rijk aan cultuur en behoudt een sterk gevoel van lokale identiteit. Het landschap is bezaaid met pittoreske dorpjes en kleine steden waar traditionele ambachten zoals weven en pottenbakken levend worden gehouden. Elk dorp viert zijn eigenheid met festivals en evenementen die de regionale folklore en erfgoed in ere houden, waardoor bezoekers een authentiek beeld krijgen van het leven in deze unieke regio.

 

Toerisme speelt een cruciale rol in de economie van De Kempen. De regio biedt talrijke mogelijkheden voor outdooractiviteiten zoals fietsen, wandelen en paardrijden langs goed gemarkeerde paden die dwars door de adembenemende natuurlijke landschappen lopen. Daarnaast is de regio geliefd bij kampeerders die op zoek zijn naar een directe verbinding met de natuur, met verschillende campings die een toegangspoort tot de wildernis bieden.

 

Culinair gezien bieden De Kempen een schat aan lokale producten. De regio staat bekend om zijn ambachtelijke kazen, honing en bieren, vaak geproduceerd op kleinschalige boerderijen die rechtstreeks aan consumenten verkopen. Deze producten benadrukken de agrarische wortels van De Kempen en de trots op het lokale vakmanschap.

 

Culturele centra en musea verspreid over De Kempen belichten de rijke geschiedenis van de regio, van de prehistorie tot de industriële tijd. Deze culturele instellingen tonen de invloed van de mijnbouw en andere industrieën die het landschap en de gemeenschappen door de eeuwen heen hebben gevormd.

 

De Kempen biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en warme gastvrijheid, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die willen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Of je nu geïnteresseerd bent in de rijke tradities, de serene natuur wilt verkennen, of actief wilt deelnemen aan lokale festiviteiten, De Kempen biedt een ervaring die zowel verrijkend als verkwikkend is. Ontdek de serene schoonheid en de rijke tradities van De Kempen en laat je inspireren door de rust en authenticiteit van dit bijzondere stukje Europa.