Column

CELLULITE - BODY LIFTING Ontdek de kracht van de 5 IN 1 Ball Roller!

CELLULITE - BODY LIFTING Ontdek de kracht van de 5 IN 1 Ball Roller!

01-09-2024

Ben je klaar voor een stralende huid en een slankere contour zonder ingrijpende procedures? De innovatieve 5 IN 1 Ball Roller biedt een revolutionaire medische behandeling die niet alleen pijnloos en niet-invasief is, maar ook opmerkelijke resultaten levert.

Waarom kiezen voor de 5 IN 1 Ball Roller? Gladstrijken van cellulitis: verminder zichtbaar ongewenste cellulitis en ervaar een zijdezachte huid. Verminderen van vetophopingen: doelgerichte aanpak om plaatselijke vetophopingen effectief te reduceren. Verstevigen van de huid: verhoog de stevigheid en elasticiteit van je huid voor een jeugdige uitstraling.

De techniek achter de magie: Infrarood licht: stimuleert de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en verwarmt vetweefsel tot wel 5 mm diep. Bipolaire radiofrequentie (RF): bevordert huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en stimuleert de stofwisseling tot een diepte van 15 mm. Vacuüm en mechanische massage: een combinatie van diepe weefselmassage en lymfedrainage die de afvoer van afvalstoffen optimaliseert.

Ervaar de transformatie en geniet van stralend zelfvertrouwen met de 5 IN 1 Ball Roller. Maak een afspraak en zie de resultaten zelf!

Onze behandelingen: Medische microneedling Permanente make-up Hydrafacial Vetbevriezen
- cryolipolyse Dermaplaning Peels
- BioRePeel Huidscan analyse Huidverbetering
- huidverjonging Cellulitis-body lifting Definitieve onthariing IMAGE SKINCARE

Antwerpsesteenweg 3/1, Kapellen 0485536707 info@cosmedicalskinclinic.be www.cosmedicalskinclinic.be @cosmedicalskinclinic.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11013 - Cosmedical Skin Clinic