column

September... Vakantie is voorbij. Kinderen terug naar school, dagen worden korter, gevecht tegen de klok, druk, druk, druk...

September... Vakantie is voorbij. Kinderen terug naar school, dagen worden korter, gevecht tegen de klok, druk, druk, druk...

01-09-2024

Voordat je het goed en wel beseft loop je jezelf voorbij. Je voelt je constant moe maar negeert het want ‘ik MOET nog dit’ ‘ ik MOET nog dat’... Herkenbaar?

STOP! Laat het niet zover komen. Luister naar je lichaam. Je lichaam geeft je duidelijke signalen wanneer het tijd is om te relaxen.

Vergeet jezelf niet! JIJ bent de belangrijkste persoon in je leven. Zonder jezelf heb je geen leven en kun je er niet staan voor anderen.

Zorg voor me-time. Ga wandelen, neem een ontspannen badje en geniet, mediteer, doe aan yoga, lees een boek, doe iets waar je gelukkig van wordt en wat je tot rust brengt.

Geniet van de mooie dingen in het leven. Het leven is mooi! En vooral schrap het woord ‘MOETEN’ uit je woordenboek en vervang het met ‘WILLEN’, ‘KUNNEN’ of ‘MOGEN’. Je zult merken dat dit je veel meer ruimte geeft en het leven aangenamer maakt.

Wil je ontdekken hoe je meer balans in je leven kunt brengen? Dan help ik je graag verder.

Vraag jouw gratis kennismakingsbabbeltje of een vrijblijvend intake-reflectiegesprek aan. Samen kijken we dan naar wat jij nodig hebt om weer in harmonie met jezelf te komen.

Ik ben Gita. Als coach, hypnotherapeut help ik jongeren en volwassenen op weg naar persoonlijke groei en welzijn. Op een zachte, laagdrempelige wijze begeleid en ondersteun ik jou in jouw proces d.m.v. tools en inzichten waarmee je aan de slag kan. Ik begeleid je in alle discretie en werk op jouw specifieke vragen en behoeften. Ik ben een luisterend oor voor je en geef je een steuntje in de rug om zelf je problemen aan te pakken en te kijken hoe je met een tegenslag of moeilijke situatie kan omgaan. Je kan bij mij terecht voor coaching, hypnotherapie, Access Bars en relatie coaching.

Philippe Spethstraat 86, 2950 Kapellen 0479/683248 reachingout.be@gmail.com www.reachingout.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08285 - Dream PC