Kapellen Bruist

Bruist > Kapellen Bruist

MFC DE BIEZEN

solvadmin

Edities mei 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van mei.

Edities april 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van april.

Edities maart 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van maart.

Edities februari 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van februari.

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

NEWPOST!!!!!!!

solvadmin
Meest bekeken

Bruisende verhalen

Werk & Dienstverlening

Proficiat, jullie gaan trouwen!

Waar begin je? Je zoekt op internet en wordt overladen met informatie. Een leidraad is nodig, maar je wilt ook graag zelf dingen doen en niet alles uit handen geven. Je bent op zoek naar wat richting in het plannen van jullie huwelijksdag.

Lees verder »
Mode & Beauty

Alles draait om een goed gevoel

“Niets is zo belangrijk als goed in je vel zitten, van binnen én van buiten.” Vanuit die overtuiging en met een passie die haar typeert, heeft Nathalie Boon in Brasschaat twee ondernemingen onder één dak gecombineerd: sportcentrum InfraLigne en modezaak KATO. “Een unieke maar logische combinatie die bijzonder in de smaak valt bij onze klanten”, vertelt de onderneemster trots. “Dit concept geeft me zelfs meer plezier en energie terug dan ik er al in steek.”

Lees verder »
Eten & drinken

Verse ingrediënten, passie & een gevoel van thuiskomen

Priscilla’s dagschotel… Inmiddels al weer twee jaar hét adres in Hoevenen voor ontbijt, lunch, zoete zonde en afhaaldagschotels. “En waar je ook voor komt, het is altijd vers gemaakt in eigen keuken”, vertelt eigenaresse Priscilla Peeters trots. “Elke dag doe ik er weer alles aan om mijn gasten te verwennen met de lekkerste gerechten en te zorgen dat ze maar al te graag vaker terugkeren.”

Lees verder »
Alle verhalen in Kapellen

Kapellen, België: groene oase, rustige residentie met karakter en lokale gastvrijheid.

Kapellen, gelegen in de pittoreske provincie Antwerpen in België, is een charmante gemeente die een ideale balans biedt tussen rustige residentiële wijken, weelderige parken, en een rijk cultureel leven. Deze schilderachtige plaats, net ten noorden van Antwerpen, trekt zowel gezinnen als natuurliefhebbers aan en staat bekend om zijn hoge levenskwaliteit en gezellige, dorpse sfeer.

 

In het centrum van Kapellen vind je uitnodigende winkelstraten en een divers aanbod aan eetgelegenheden, van intieme cafés tot verfijnde restaurants. De architectuur in Kapellen vormt een visueel aangename mix van historische en moderne stijlen, wat elke wandeling door het dorp tot een ontdekking maakt.

 

Cultureel gezien is Kapellen een bruisende hub, met tal van initiatieven die toegankelijk zijn voor zowel de lokale gemeenschap als bezoekers. Het cultureel centrum in het hart van de gemeente is een katalysator voor creativiteit, met regelmatig voorstellingen, workshops en tentoonstellingen die mensen samenbrengen en de lokale cultuur versterken.

 

Natuurliefhebbers zullen genieten van de prachtige groene ruimtes zoals het gemeentepark, waar het heerlijk wandelen, fietsen, en ontspannen is. De nabijheid van grotere natuurgebieden, zoals het Grenspark Kalmthoutse Heide, biedt aanvullende mogelijkheden voor outdoor activiteiten en avonturen in de natuur.

 

Kapellen is ook bekend om zijn actieve gemeenschapsleven, met een scala aan verenigingen en clubs die bijdragen aan een levendige en cohesieve gemeenschap. Of het nu gaat om sport, muziek of andere recreatieve activiteiten, er is altijd iets te doen dat bijdraagt aan de gemeenschapszin.

 

Dankzij de strategische ligging nabij Antwerpen, uitstekende voorzieningen en een veilige, vriendelijke omgeving, blijft Kapellen een aantrekkelijke woonplaats. Kapellen biedt een rijke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in culturele activiteiten, het genieten van lokale gastronomie, of het ontspannen in de natuur. Ontdek Kapellen, waar kwaliteit van leven en gemeenschapsgevoel hand in hand gaan.