Kajakken in Dinant

Bruist > News > Nederland Bruist > DE WATERWEG BRUIST > Bewonder > Kajakken in Dinant

Kajakken in Dinant

Kajakken in Dinant biedt een onvergetelijke ervaring op de prachtige rivier de Maas. Deze activiteit is geschikt voor zowel beginners als ervaren kajakkers.


Terwijl je rustig over het water peddelt, geniet je van het adembenemende uitzicht op de omliggende natuur en historische bezienswaardigheden. Hoogtepunten zijn de imposante rotsen, het majes-tueuze kasteel van Walzin en de pittoreske dorpjes langs de oever. De route is ongeveer 21 kilometer lang, maar er zijn kortere trajecten beschikbaar voor een meer ontspannen tocht. Kajakken in Dinant combineert sportieve uitdaging met de serene schoonheid van de Ardennen, waardoor het een ideale manier is om een dag in de buitenlucht door te brengen en te genieten van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft.


Address: Kajakroute omgeving Dinant

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »