Jouw dag retreat op Ibiza “Een ontdekkingsreis in jezelf”

Bruist > News > Ibiza Bruist > Ibiza main category > Gezond & Welzijn > Jouw dag retreat op Ibiza “Een ontdekkingsreis in jezelf”

Jouw dag retreat op Ibiza “Een ontdekkingsreis in jezelf”

Een bijzondere uitnodiging om ‘het gebruikelijke’ wat je zo bekend is, los te laten en de ontdekkingsreiziger in jezelf te leren kennen. Sta jij ervoor open om voorbij de grens, voorbij dat wat je misschien nog in een keurslijf houdt, te gaan bewegen? Sta je ervoor open om misschien eerst in een stuk Niemandsland terecht te komen om wellicht daarna op je bestemming uit te komen?

In dit Dag Retreat ga je ervaren hoe het is om op je innerlijke kompas te vertrouwen en naar je zielsdoel te bewegen. Als een kind dat leert lopen, ga je met nieuwe ogen jouw hernieuwde wereld ontdekken en nieuwe sensaties ervaren. Je zult voelen dat alles organisch verloopt en vanzelfsprekend is. Je reist samen met je innerlijke kind, hand in hand, de wijde wereld in. Jullie vertrouwen op elkaar en slaan paden in die je normaal zou vermijden. Een volle dag die in het teken staat van jou, vol ontspanning, ruimte en rust. De energie hier op Ibiza en mijn begeleiding zullen je inspireren om moedig te zijn, uit je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen

Hoe ziet de dag eruit?

We starten met het drinken van heerlijke cacao en beginnen dan aan een reis door je lichaam, geest en ziel. Een zachte yin yogales met verschillende asana’s geeft je meer ruimte in je systeem en herinnert je aan wat ontspannen is. Diepe ontspanning gaat samen met diepe ademhaling, waardoor je lichaam stress loslaat en emoties vrij kunnen komen die je liefdevol mag verwelkomen. Hierna praten we na over jouw ervaring en sensaties met een kopje thee, gevolgd door de AURA-SOMA kleurentherapie. Aura-Soma is een holistische methode om lichaam, ziel en geest in balans te brengen. Kleuren brengen je in contact met jezelf en helpen levensvragen beantwoorden. De reading van de flesjes die je kiest, gaat gepaard met een tarot reading met de Aura-Soma kaarten. Hierna staat een heerlijke, gezonde lunch voor je klaar. Na de lunch is het tijd voor Tantric Body De-Armouring. Deze techniek heft fysieke en mentale blokkades in het lichaam op en brengt je weer in contact met jezelf, waardoor je creativiteit, kracht en potentieel terugkeren. Resultaten na een sessie zijn onder andere meer energie, minder stress, diepe ontspanning, geaard voelen, verlichting van spanningsklachten, emotionele ontlading, helderheid, creativiteit, diepgang in seksualiteit en meer zintuiglijke gevoeligheid. Tantric Body De-Armouring betekent letterlijk: “het schild van het lichaam verwijderen.” Ik begeleid jou en je lichaam bij het ontladen van wat niet meer nodig is door gebruik te maken van drukpunten. Het verbindt het fysieke met het spirituele. We starten om 9:30 uur en lunchen rond 13.00 uur. Na de lunch zijn we nog 2,5 uur onderweg, dus rond 17.00 uur is jouw retreat dag klaar. Mijn vergoeding is € 555,- voor deze persoonlijke investering.


Wij meer weten of met mij in contact komen? Bezoek dan mijn website. Ben je geïnteresseerd? Bel of mail me, en dan spreken we elkaar snel! Suzanne Becht info@suzansstories.com • +31 6 52354644 www.suzansstories.com


Address: Suzanne Becht • suzannebecht@mail.com • +31 6 52354644 • www.suzansstories.com

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »