Je haar bepaalt je uitstraling

Je haar bepaalt je uitstraling

De ruimte wordt een stuk groter en biedt dan ook meer mogelijkheden, bijvoorbeeld lotgenotenbijeenkomsten. Houd de website in de gaten voor alle nieuwe ontwikkelingen.

Fiona’s Haarwerken verhuist naar Krommenie!In de nieuwe ruimte is weer volledige privacy, en kun je alleen op afspraak terecht. Voor advies, onderhoud van haarwerken(pruiken) en het adviseren van een (maat) haarwerk. Begeleiding voor en na de aanschaf, en andere problemen waar u tegenaan kunt lopen bij haarverlies. “Hulp en ondersteuning voor en tijdens haarverlies is ontzettend belangrijk, heb ik gemerkt. Ik probeer dan ook een oplossing op maat te vinden samen met de klant. Het is mogelijk om bij mij in de haarwerkruimte of bij je thuis een afspraak te maken. Het eerste intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend! Alle haarwerken en haarstukken kan ik zelf vermaken, zodat deze goed passend en perfect op maat zijn.”


Fiona’s Haarwerken Zwanenbloemlaan 20d 1562 SC, Krommenie 06 24 30 40 74 | www.fionaskapsalon.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »