Iedere klus is weer anders

Bruist > News > Nederland Bruist > TILBURG BRUIST > Wonen & klussen > Iedere klus is weer anders

Iedere klus is weer anders

Kevin van den Hoof kreeg het vak van tegelzetter met de paplepel ingegoten. Zijn vader heeft inmiddels al 30 jaar een tegelzettersbedrijf en leerde hem de fijne kneepjes van het vak. Kevin legt keramische wand- en vloertegels voor allerhande projecten, groot en klein.

Vakmanschap is meesterschap


Ook voor particulieren

“Ook particulieren kunnen natuurlijk een beroep op mij doen. Ik kan de tegels niet leveren, ik leg ze alleen. Ik kan je echter eventueel wel door-verwijzen naar leveranciers uit mijn netwerk. In de toekomst wil ik mijn eigen showroom openen zodat ik ook de verkoop voor mijn rekening kan nemen. Het is voor klanten immers het fijnst om met één persoon te maken te hebben.”

Vooraf duidelijkheid over de kosten

Tot die tijd richt Kevin zich op het leggen. “Meestal ga ik eerst even een kijkje nemen bij de mensen thuis. Ik wil graag precies weten hoe de situatie ter plekke is om verrassingen achteraf te voorkomen. Ik breng dan ook meteen een offerte uit. Daarbij ga ik uit van een meterprijs, daardoor weet je van tevoren precies wat het je gaat kosten.”

Een perfectionist

“Het toffe is dat ik altijd eer heb van mijn werk. Als ik klaar ben, ziet het allemaal mooi uit en is iedereen blij. Uiteindelijk is dat waar ik het voor doe. Ik ben dan ook echt een pietje precies. Mensen besteden toch een aanzienlijk bedrag, dus het moet er piekfijn uit komen te zien!”


Maak nu een afspraak 06-10671567


K. van den Hoof Tegelwerken | Dolomietenlaan 136, Tilburg | 06-10671567

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »