Column

Jouw dag retreat op Ibiza   “Een ontdekkingsreis in jezelf”

Jouw dag retreat op Ibiza “Een ontdekkingsreis in jezelf”

01-06-2024

Een bijzondere uitnodiging om ‘het gebruikelijke’ wat je zo bekend is, los te laten en de ontdekkingsreiziger in jezelf te leren kennen. Sta jij ervoor open om voorbij de grens, voorbij dat wat je misschien nog in een keurslijf houdt, te gaan bewegen? Sta je ervoor open om misschien eerst in een stuk Niemandsland terecht te komen om wellicht daarna op je bestemming uit te komen?

In dit Dag Retreat ga je ervaren hoe het is om op je innerlijke kompas te vertrouwen en naar je zielsdoel te bewegen. Als een kind dat leert lopen, ga je met nieuwe ogen jouw hernieuwde wereld ontdekken en nieuwe sensaties ervaren. Je zult voelen dat alles organisch verloopt en vanzelfsprekend is.

Je reist samen met je innerlijke kind, hand in hand, de wijde wereld in. Jullie vertrouwen op elkaar en slaan paden in die je normaal zou vermijden. Een volle dag die in het teken staat van jou, vol ontspanning, ruimte en rust. De energie hier op Ibiza en mijn begeleiding zullen je inspireren om moedig te zijn, uit je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen

Hoe ziet de dag eruit?

We starten met het drinken van heerlijke cacao en beginnen dan aan een reis door je lichaam, geest en ziel. Een zachte yin yogales met verschillende asana’s geeft je meer ruimte in je systeem en herinnert je aan wat ontspannen is. Diepe ontspanning gaat samen met diepe ademhaling, waardoor je lichaam stress loslaat en emoties vrij kunnen komen die je liefdevol mag verwelkomen.

Hierna praten we na over jouw ervaring en sensaties met een kopje thee, gevolgd door de AURA-SOMA kleurentherapie. Aura-Soma is een holistische methode om lichaam, ziel en geest in balans te brengen. Kleuren brengen je in contact met jezelf en helpen levensvragen beantwoorden. De reading van de flesjes die je kiest, gaat gepaard met een tarot reading met de Aura-Soma kaarten.

Hierna staat een heerlijke, gezonde lunch voor je klaar.

Na de lunch is het tijd voor Tantric Body De-Armouring. Deze techniek heft fysieke en mentale blokkades in het lichaam op en brengt je weer in contact met jezelf, waardoor je creativiteit, kracht en potentieel terugkeren. Resultaten na een sessie zijn onder andere meer energie, minder stress, diepe ontspanning, geaard voelen, verlichting van spanningsklachten, emotionele ontlading, helderheid, creativiteit, diepgang in seksualiteit en meer zintuiglijke gevoeligheid.

Tantric Body De-Armouring betekent letterlijk: “het schild van het lichaam verwijderen.” Ik begeleid jou en je lichaam bij het ontladen van wat niet meer nodig is door gebruik te maken van drukpunten. Het verbindt het fysieke met het spirituele.

We starten om 9:30 uur en lunchen rond 13.00 uur. Na de lunch zijn we nog 2,5 uur onderweg, dus rond 17.00 uur is jouw retreat dag klaar. Mijn vergoeding is € 555,- voor deze persoonlijke investering.

Wij meer weten of met mij in contact komen? Bezoek dan mijn website. Ben je geïnteresseerd? Bel of mail me, en dan spreken we elkaar snel! Suzanne Becht info@suzansstories.com • +31 6 52354644 www.suzansstories.com

Suzanne Becht • suzannebecht@mail.com+31 6 52354644www.suzansstories.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Terra Mítica
Terra Mítica
Ibiza Bruist

Bobbejaanlaand
Bobbejaanlaand
Ibiza Bruist

Duinrell
Duinrell
Ibiza Bruist

Bellewaerde PARK
Bellewaerde PARK
Ibiza Bruist



Cas Gasi
Cas Gasi
Ibiza Bruist

Hotel Xereca
Hotel Xereca
Ibiza Bruist

THE MILL
THE MILL
Ibiza Bruist

Restaurant Madunia
Restaurant Madunia
Ibiza Bruist

Roca House
Roca House
Ibiza Bruist

La CHICKERIA
La CHICKERIA
Ibiza Bruist



Hacienda Na Xamena
Hacienda Na Xamena
Ibiza Bruist

Hotel Xereca
Hotel Xereca
Ibiza Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).