‘Hét adres als je op zoek bent naar raamdecoratie in allerlei soorten en maten’

Bruist > News > Nederland Bruist > ETTEN LEUR BRUIST > Wonen & klussen > ‘Hét adres als je op zoek bent naar raamdecoratie in allerlei soorten en maten’

‘Hét adres als je op zoek bent naar raamdecoratie in allerlei soorten en maten’

Van lamellen tot vitrage en van shutters tot magneetframes; we hebben het allemaal en bieden zelfs nog veel meer keuze op het gebied van raamdecoratie.


We helpen onze klanten maar al te graag op persoonlijke wijze met ons deskundige advies. En ook na het geven van dat advies staan we nog gewoon voor je klaar. Bij ons draait het om het volledig ontzorgen van onze klanten. Dus we geven advies, komen bij je thuis inmeten en plaatsen de raamdecoratie vervolgens ook nog eens, en dat alles in eigen beheer. Tevens hebben wij een zeer divers en modieus assortiment vloeren. Van tapijt tot PVC, u vindt het allemaal op onze site en in de winkel. www.dina-raamdecoratie.nl


Address: Oude Bredaseweg 26, Etten-Leur | 076-5022747 | dinaraamdecoratie@planet.nl Geopend: di. t/m vr. 9.00 – 15.00 uur, za. 9.30- 13.00 uur, zo. en ma. gesloten

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »