Herken je dit? Verstoorde balans.

Bruist > News > Nederland Bruist > Amsterdam Bruist > Gezond & Welzijn > Herken je dit? Verstoorde balans.

Herken je dit? Verstoorde balans.

Het perfectioneren van de balans tussen werk en privé is voor iedereen een uitdaging. Werkroosters, gezin en relaties zijn slechts enkele van de factoren die bijdragen aan deze evenwichtsoefening. Als de balans zoek is, voelen de dingen gewoon niet goed aan op het werk of thuis.


Hoewel bij iedereen de balans tussen werk en privéleven verstoord kan zijn, zijn degenen die een eigen bedrijf runnen of een veeleisende baan hebben nog meer geneigd om werk te ver in hun persoonlijke leven te laten kruipen. Zonder de tijd en de focus om de orde te herstellen kan die onbalans gemakkelijk leiden tot stress, disfunctioneren, relatie-problemen of een totale burn-out. Als je je overwerkt voelt, maar niet zeker weet of het de schuld is van je balans tussen werk en privé, zou je je kunnen herkenen in het verhaal van Harm, die zich onbewust toch bleek af te vragen of dit bij hem mogelijk de reden was voor zijn lichamelijke klachten. Tijdens de paardencoaching sessie gaf het paard Harm een mooi inzicht in zijn proces. Het was mooi om te zien dat vervolgens de bewustwording zichtbaar, maar voor Harm ook voelbaar was.


Address: Vikingpad 28, Amsterdam I 06-41034843 | www.floradorpranchteamcoaching.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »