Heeft u last van rode vaatjes?

Bruist > News > Nederland Bruist > OISTERWIJK BRUIST > Mode & Beauty > Heeft u last van rode vaatjes?

Heeft u last van rode vaatjes?

Een perfect egale huid zonder ontsierende vaatjes? Deze droom wordt werkelijkheid met de MeDioStar laser. Of het nu gaat om beenvaatjes of kleine rode oneffenheden in het gelaat, u bent bij mij aan het juiste adres voor lasertherapie!


Hoe werkt de vaatbehandeling? De laser geeft een lichtstraal af aan de vaatjes. De lichtstraal wordt door het oxyhemoglobine (bloed) in de vaatjes geabsorbeerd en omgezet naar warmte-energie. Hierdoor ontstaat er een stolling van eiwitstructuren, waardoor de vaatjes zich vernauwen. Door het samenknijpen van de vaatwand en de nieuwe positie die deze aanneemt, zullen de vaatjes minder zichtbaar worden op het huidoppervlak. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Is deze behandeling echt voor iedereen geschikt? Ja, bijna iedereen kan de behandeling ondergaan. Natuurlijk staat veiligheid hoog in het vaandel, behandelen we alleen personen vanaf 15 jaar (onder begeleiding van een ouder of voogd) en dien je gezond te zijn. Er wordt voorafgaand aan de behandeling een anamnestische vragenlijst afgenomen om te bepalen of er direct behandeld kan worden.


BENIEUWD? Tijdens een persoonlijke intake laten wij je graag kennismaken met de mogelijkheden.


Moergestelseweg 22, Oisterwijk 06-19336915 info@huidzorgunique.nl www.huidzorgunique.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »