bruisende zaken

Beweeg vrij door de stad met een scootmobiel

Beweeg vrij door de stad met een scootmobiel

01-01-2024

Met een deelscootmobiel onderneemt u makkelijk meer! Ontdek de voordelen en vind een scootmobiel in de buurt.

 

Een scootmobiel die u veilig en gemakkelijk kunt huren: dat is de deelscootmobiel. Met een speciale pas kunt u gebruikmaken van een scootmobiel wanneer u die nodig heeft. Zo blijft u vrij bewegen! De deelscootmobiel is momenteel beschikbaar in Den Haag. U vindt hier beschikbaar scootmobielen bij woonzorgcomplexen. U kunt hiervoor via de gemeente een abonnement aanvragen. Wilt u weten wanneer u gebruik kunt maken van een deelscootmobiel bij u in de buurt? Laat dan uw e-mailadres achter en wij houden u op de hoogte.

Waarom DeelScootMobiel?

Veel mensen die een eigen scootmobiel hebben, gebruiken deze niet altijd. Anderen hebben geen ruimte om een scootmobiel te stallen. Weer een andere groep heeft er één nodig, maar valt net buiten de boot bij een WMO-aanvraag. De deelscootmobiel lost dit op door voor alle drie de groepen scootmobielen beschikbaar te stellen.

 

Duurzaam | Praktisch | Inclusief

+31 20 30 86 310 | info@deelscootmobiel.nl | www.deelscootmobiel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen