Gun uzelf de topkwaliteit van Fitform

Bruist > News > Nederland Bruist > NIJMEGEN BRUIST > Wonen & klussen > Gun uzelf de topkwaliteit van Fitform

Gun uzelf de topkwaliteit van Fitform

Bent u op zoek naar de ideale relaxfauteuil die aan al uw comfortbehoeften voldoet? Bij Gaertner realiseren we ons dat een fauteuil meer is dan slechts een stoel; het vertegenwoordigt uw persoonlijke oase van ontspanning en comfort.

alleen IN MEI EN JUNIHet woord “relax” zegt het al: in een relaxfauteuil moet u volledig kunnen ontspannen! Naast het genieten van pure ontspanning is het echter ook van groot belang dat u comfortabel zit, zodat u moeiteloos uit de fauteuil kunt opstaan. Als u op zoek bent naar de perfecte balans tussen heerlijk ontspannen en verantwoordelijk comfort, nodigen we u graag uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u zelf ervaren hoe onze fauteuils zich aanpassen aan uw behoeften en wensen. In de maanden februari en maart verwelkomen we het voorjaar met een speciale voorjaarsactie. Van 1 februari tot en met 15 maart kunt u profiteren van exclusieve aanbiedingen op de relaxfauteuils van Fitform.


Heyendaalseweg 165, Nijmegen 024 356 8390 | info@gaertner.nl | www.gaertner.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »