bruisende zaken

De perfecte frameprothese?

De perfecte frameprothese?

01-08-2024

Een frameprothese dient ter vervanging van een of meerdere tanden of kiezen. Implantaten in de onderkaak komen vaak voor. In de bovenkaak zien we dat minder vaak omdat patiënten minder problemen met de bovenprothese ervaren. Maar ook dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn.

We werken nauw samen met uw tandarts. U heeft immers nog deels uw eigen tanden en daar is de tandarts verantwoordelijk voor. Hij moet ook bepalen of uw eigen tanden en kiezen sterk genoeg zijn voor de prothese. Een frameprothese is een uitstekend alternatief voor het ouderwetse plaatje en te vergelijken met een partiële prothese waarbij de basis is gemaakt van metaal. Een frameprothese heeft diverse voordelen. Het zit stevig in de mond, zorgt voor meer smaak doordat uw gehemelte niet volledig bedekt is en er is over het algemeen weinig reparatie nodig.

www.tppvdgaag.nl 076 – 5877020 info@tppvdgaag.nl Alard Duhamelstaat 78, Breda

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram