bruisende zaken

Ontdek de perfecte haaroplossing  voor jou bij Yorimage!

Ontdek de perfecte haaroplossing voor jou bij Yorimage!

01-06-2024

Op zoek naar een haaroplossing die perfect bij jou past? Bij Yorimage Kapsalon zijn we gespecialiseerd in haarwerken en extensions op maat, volledig afgestemd op jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar medische of cosmetische haarwerken, wij staan voor je klaar.

Aanvulling van je haar Yorimage heeft veel ervaring in hairweaving en extensions. We bieden het grootste assortiment haarverlenging en haaraanvulling in de regio, met altijd een passende oplossing. Wij bieden hoogwaardige haarinzetten met kwaliteitsproducten, beschikbaar in 21 natuurlijke kleuren. De unieke weefstructuur zorgt voor een naadloze integratie met je eigen haar.

Onze ervaren professionals bieden op maat gemaakte oplossingen, of je nu fijn haar hebt, meer volume wenst, of een complete haarverlenging zoekt. Tijdens een oriëntatiegesprek bepalen we samen het benodigde aantal extensions en de duur van de behandeling. Voor tijdelijke oplossingen, zoals haarstukken of flip-ins, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wist je dat we aangesloten zijn bij alle verzekeringen? Dit maakt het proces voor jou eenvoudiger. Onze haarwerken zijn snel leverbaar en we bieden zowel permanente als niet-permanente bevestigingsopties aan.

Bij Yorimage Kapsalon hechten we veel waarde aan privacy. Daarom hebben we privéruimtes in al onze salons, zodat je in alle rust en comfort kunt genieten van onze diensten.

Een kapper met persoonlijke aandacht Ben je op zoek naar een kapper in Breda die echt aandacht heeft voor jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Yorimage vinden we namelijk niets zo belangrijk als jouw persoonlijke uitstraling.

We geven je de styling die perfect bij jou past.

Daarnaast zijn wij thuis in meerdere specialisaties:
• Haarwerken
• Haarkleuring
• Extensions
• Trouwen
• Haarknippen m / v
• Haarstyling
• Smooth behandeling
• Make up

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gratis advies. Scan een van de QR-codes en maak vandaag nog jouw afspraak!

Baroniebaan 286, Breda 076 - 522 46 88 Wilhelminastraat 27, Breda 076 - 521 32 68 www.yorimage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).