bruisende zaken column

Al 20 jaar jouw vertrouwde specialist in haarverzorging!

Al 20 jaar jouw vertrouwde specialist in haarverzorging!

01-05-2024

Vanessa Aalbersberg begon ooit met knippen voor de camera en behaalde in 2001 de titel ‘TV-Kapper’ van het jaar. Sindsdien heeft ze kappers over de hele wereld getraind en uiteindelijk in 2003 haar eigen salon opgericht. Nu, twintig jaar later, viert ze in de eerste week van april het 20-jarig bestaan.

EEN KAPPER MET PERSOONLIJKE AANDACHT

“We zijn enorm trots en dankbaar dat we dit al zo lang mogen doen met al onze gewaardeerde klanten. Voor iedereen die op tijd komt, staat er een leuke goodie bag klaar. Mocht je te laat zijn, er staat ook nog een glas roze bubbels op je te wachten, ongeacht het tijdstip van je bezoek.

In onze salons bieden we een breed scala aan diensten aan voor het hele gezin – van knippen en kleuren tot gespecialiseerde behandelingen zoals balayage en highlights. We zijn ook experts in haarextensies en bieden op maat gemaakte oplossingen voor mensen die kampen met haaruitval, bijvoorbeeld door chemotherapie.

We hebben speciale privéruimtes voor haarwerken, noodzakelijk voor verzekeringsdoeleinden en bieden onze klanten de mogelijkheid tot vergoeding via verwijzing. Onze salons onderscheiden zich door onze focus op kleurtechnieken en door onze aanpak waarbij we iedere klant voorzien van een kapsel dat echt bij hen past, ondersteund door eerlijk en passend advies.

De sfeer in onze salon is uniek – je kunt er ontspannen met een boek of een iPad of genieten van gezellige gesprekken. Onze benadering zorgt ervoor dat iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd voelt.

We kijken uit naar het vieren van ons jubileum met onze klanten en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat ze al die jaren in ons hebben gesteld. Hierdoor kunnen we blijven doen wat we het liefste doen: iedereen nóg een beetje mooier maken.”

Ben je op zoek naar een kapper in Breda die echt aandacht heeft voor jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Yorimage vinden we namelijk niets zo belangrijk als jouw persoonlijke uitstraling.

We geven je de styling die perfect bij jou past.

Daarnaast zijn wij thuis in meerdere specialisaties:

Baroniebaan 286, Breda 076 - 522 46 88 Maak een afspraak Wilhelminastraat 27, Breda 076 - 521 32 68 Maak een afspraak

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).