bruisende zaken

Leren omgaan met stress

Leren omgaan met stress

01-02-2024

Ben jij een hoog-sensitieve vrouw en heb jij last van chronische stress?

Sta jij altijd aan en heb je moeite met ontspannen? Wil jij graag innerlijke rust en zelfvertrouwen ervaren? Lees dan verder!! Leren omgaan met stress is een 8-weekse training in groepsverband (max. 6 personen) die jou de tools biedt om mentaal weerbaarder te worden en lichamelijke ontspanning te integreren in je dagelijks leven. Leer grip op je gedachten te krijgen en spanning los te laten, beter voor jezelf te zorgen en om te gaan met moeilijke gevoelens en emoties. Dit alles door een combinatie van (ACT) Acceptance & Commitment Therapy, Yoga en Ademoefeningen. Ervaar de kracht van verbinding, ondersteuning en inspiratie in het delen van ervaringen met de andere deelnemers. Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Wil je meer informatie? Ga naar bycorlinda.nl of neem direct contact op via 06-15090747

VRIJERLEVEN by Corlinda • Kolkstraat 13, Sprundel • 06-15090747 • info@bycorlinda.nlwww.bycorlinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01211 - Yorimage