Gebruik geen zilvershampoo na jouw blondservice!

Bruist > News > Nederland Bruist > EINDHOVEN Bruist > Mode & Beauty > Gebruik geen zilvershampoo na jouw blondservice!

Gebruik geen zilvershampoo na jouw blondservice!

Huh, wat? Wat zeg je nu weer, Anouk? Dit hoort toch? Bij deze jouw antwoord!


Gebruik geen zilvershampoo na jouw highlight, balayage of full blond behandeling! Nadat wij het haar opgelicht hebben en een toner hebben gebruikt, ben je de kleur gelijk kwijt als je thuis wast met zilvershampoo of no yellow shampoo. Zonde van ons werk en jouw geld! Waarom? Zilvershampoo neutraliseert gele tonen, wat niet nodig is bij net gekleurd haar. Bovendien droogt het jouw haar en hoofdhuid uit, en kan het opstapelen, wat een violette gloed kan geven of de volgende kleurbehandeling beïnvloedt. Ons advies: houd je blonde kleur bij met Pure Color Angel of B3 Color Care shampoo en conditioner. Gebruik Celebluxury shampoo of conditioner om jouw kleur optimaal te houden. Vermijd hittetools; gebruik anders Guardian Angel spray ter bescherming. Gebruik zilvershampoo alleen voor natuurlijk grijs of blond haar, en niet bij elke wasbeurt.


Address: kom langs bij de KAPSALON in EINDHOVEN Tongelresestraat 427 Eindhoven | 040-2027061 | info@theglambarbyanouk.nl | www.theglambarbyanouk.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »