Finca Los Olivos • San Rafael Ibiza Unieke en exclusieve ranch met Spaanse paarden

Bruist > News > Nederland Bruist > PRINSENBEEK BRUIST > Wonen & klussen > Finca Los Olivos • San Rafael Ibiza Unieke en exclusieve ranch met Spaanse paarden

Finca Los Olivos • San Rafael Ibiza Unieke en exclusieve ranch met Spaanse paarden

De finca ‘Los Olivos’ ligt in het centrum van het eiland Ibiza en dankt zijn naam aan de meer dan 200 honderd jaar oude olijfbomen die het landgoed bevolken. Het staat ook bekend om het fokken van Spaanse paarden en als het meest indrukwekkende landgoed met de enorme ijzeren poort bij de ingang van San Rafael.


Het landgoed is de thuisbasis van de bekroonde volbloed stoeterij, die dateert uit 1909 en werd verplaatst van Sevilla tussen 1999 en 2004. De finca heeft momenteel meer dan 100 paarden, 55 stallen en een dressuurpiste van 800 m2. De stoeterij heeft de afgelopen decennia meer dan 100 onder-scheidingen ontvangen. Het land, met een oppervlakte van ongeveer 80.000 m2 in een vijfhoekige vorm en rustieke vloer, heeft ver-schillende tuinen, momenteel bestaan-de uit een boomgaard en negen percelen voor het fokken van het zuivere Spaanse paard (PRE), evenals de hoofdvilla met een zwembad met waterval en verschillende personeels-verblijven. De hoofdvilla, met een bebouwde oppervlakte van ongeveer 2.100 meter, heeft drie verdiepingen, bestaande uit een kelder met wijnverkoop, een Franse biljartkamer en een personeelsflat. Op de begane grond bevinden zich de keuken, een kleine woonkamer, de grote woon-/eetkamer, de Engelse bibliotheek, twee tweepersoonsslaap-kamers met badkamers, kleedkamers en verschillende terrassen. Een weel-derige trap leidt je naar de derde verdieping, waar je de ouderslaap-kamer en nog twee tweepersoons-slaapkamers vindt, elk met een eigen badkamer en kleedkamer. In dit pand is elk detail zorgvuldig uitgedacht en met de hand gemaakt door de beste ambachtslieden, met gebruik van materialen zoals honderd-jarig brons uit Sevilla, Italiaans marmer, tegels uit Ronda, Portugees keramiek, Russisch Siberisch dennen-hout en nog veel meer. De fonteinen, geïnspireerd op de Reales Alcázares in Sevilla, en het Alhambra in Granada springen er ook uit. Dit is een uniek en uitzonderlijk landgoed, het meest exquise van het eiland, schitterend gelegen tussen Ibiza, San Antonio en San Rafael, van waaruit je kunt genieten van de bevoorrechte rust, het idyllische Ibiziaanse landschap en een van de beroemdste stoeterijen van Spanje.


PRIJS € 43.500.000,-


Address: www.kensington-international.com www.kensington-ibiza.com noelle.politiek@kensington-international.com 0034 971 863 943 /// 0034 660 301 454

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »