Eindhoven Bruist

Bruist > Eindhoven Bruist

Edities juni 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van juni.

Edities mei 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van mei.

Edities april 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van april.

Edities maart 2024

Bekijk alle bruisende verhalen in onze vorige editie van maart.

Rubrieken

Waar ben je naar op zoek?

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

Meest bekeken

Bruisende verhalen

EINDHOVEN Bruist

Chronische pijnzorg, met persoonlijke aandacht!

Maar liefst één op de vijf Nederlanders heeft last van chronische pijn; van hoofd- en aangezichtspijn tot lage rugpijn en pijn na een operatie. Je zou denken dat de zorg dan ook goed geregeld is, maar dat is helaas niet altijd het geval. Chronische pijnzorg is in ons land behoorlijk gefragmenteerd. Behandelingen van de huisarts, medisch specialist en fysio- of manueel therapeut zijn vaak onvoldoende op elkaar afgestemd en de wachttijden zijn lang. Vanuit de overtuiging dat dit beter kan, is Melius Klinieken opgericht, een centrum voor geïntegreerde pijnzorg met inmiddels drie vestigingen in Brabant en Zeeland.

Lees verder »
EINDHOVEN Bruist

Oedeem (vochtophoping)

Oedeem is een vochtophoping in een lichaamsdeel waardoor een zwelling ontstaat. De vochtophoping kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een trauma, operatie, zwangerschap, een aangeboren aandoening, bij/na kanker of ten gevolge van een andere aandoening. Er zijn verschillende soorten oedeem te onderscheiden.

Lees verder »
EINDHOVEN Bruist

Ziekteverzuim op de werkvloer verlagen

De kracht van de externe vertrouwenspersoon Ziekteverzuim op kantoor kan knap lastig zijn, en niet alleen voor wie ziek thuis zit. Het hele team voelt de impact. Wat als ik je vertel dat veel van dit verzuim voorkomen kan worden?

Lees verder »
EINDHOVEN Bruist

THE GLAMBAR by Anouk

Stap binnen bij The Glambar, waar jouw schoonheid en het welzijn van de aarde hand in hand gaan. Wij zijn er trots op om jou de best mogelijke haarervaring te bieden, terwijl wij samen werken aan een schonere, mooiere wereld.

Lees verder »
EINDHOVEN Bruist

THE GLAMBAR by Anouk

Stap binnen bij The Glambar, waar jouw schoonheid en het welzijn van de aarde hand in hand gaan. Wij zijn er trots op om jou de best mogelijke haarervaring te bieden, terwijl wij samen werken aan een schonere, mooiere wereld.

Lees verder »
Alle verhalen in Eindhoven

Eindhoven: innovatiehub met bruisend design, technologie en een levendige cultuurscene.

Eindhoven, vaak geprezen als de technologie- en designhoofdstad van Nederland, is een broeinest van innovatie en creativiteit in de provincie Noord-Brabant. Deze dynamische stad is een magneet voor zowel internationale bedrijven als creatieve geesten, dankzij haar progressieve benadering van technologie, design en onderwijs.

 

In het hart van deze moderne dynamiek ligt de High Tech Campus, een bruisend centrum waar onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers van over de hele wereld samenwerken aan grensverleggende technologische innovaties. Eindhoven is ook de geboorteplaats van Philips, en deze rijke industriële geschiedenis wordt tentoongesteld in het Philips Museum, dat bezoekers een kijkje geeft in de evolutie van het bedrijf en de invloed ervan op de wereld.

 

Op het gebied van kunst en cultuur blinkt Eindhoven uit, met een focus op design en technologie. Het Van Abbemuseum, erkend als een van de toonaangevende musea voor moderne en hedendaagse kunst in Europa, biedt uitdagende en inspirerende tentoonstellingen. Het jaarlijkse GLOW Festival transformeert de stad met spectaculaire lichtkunstinstallaties en vernieuwende kunstprojecten, die het stadsbeeld een magische uitstraling geven.

 

Eindhoven heeft een levendige culturele scene, met een breed scala aan theaters, concertzalen en festivals die bijdragen aan een energiek nachtleven. Het Muziekgebouw Frits Philips en het dynamische Strijp-S gebied, een voormalig industrieel complex van Philips dat is herontwikkeld tot een creatieve enclave, trekken zowel lokale bewoners als bezoekers.

 

De stad is ook gezegend met uitgestrekte groene ruimtes zoals het Stadswandelpark en het Henri Dunantpark, die als groene oases fungeren te midden van de stedelijke drukte, ideaal voor ontspanning en recreatie.

 

Dankzij de Technische Universiteit Eindhoven en andere educatieve instellingen heeft de stad een diverse, internationale gemeenschap die bijdraagt aan de dynamische en gastvrije atmosfeer. Eindhoven blijft continu innoveren en evolueren, waardoor het een fascinerende bestemming is voor iedereen die geïnteresseerd is in de kruising van technologie, design en cultuur.

 

Met een verleden verankerd in industriële innovatie en een toekomst gericht op creatieve groei, biedt Eindhoven een unieke mix van oud en nieuw, waardoor het de perfecte stad is om te verkennen voor elke bezoeker.