Eerlijke Uitvaarten

Eerlijke Uitvaarten

Onlangs heb ik mij aangesloten bij eerlijkeuitvaarten.nl Waarom dat? Vraagt u zich misschien af.

Liefdevol, praktisch en transparantAls ik bij een familie over de drempel stap, weten zij vaak nog niet wie ik ben en hoe ik werk. Pas in de dagen daarna, ontdekken zij dat ik met liefde, tijd en aandacht aanwezig ben en ze veel zorg uit handen neem in een verdrietige periode. Maarja, dat weten zij pas na een paar dagen… Wat ze wel vooraf al kunnen zien, is dat ik volledig transparant werk als het om de kosten gaat. Daarom mag ik namelijk partner zijn van Eerlijke Uitvaarten. Dat geeft een veilig en overzichtelijk gevoel. Op mijn website is mijn aannametarief terug te vinden, dat is bij weinig collega’s het geval. Bovendien garandeert mijn partnerschap bij Eerlijke Uitvaarten dat ik alle geleverde diensten en producten zonder opslag doorbereken. Ook dat is niet altijd gebruikelijk in uitvaartland. Kennismaken vooraf kán, maar gebeurt niet altijd. Vooraf kennis nemen van mijn transparantie is hiermee wel gegarandeerd. Daarmee kan ik het laatste woord in mijn ‘kernwoorden’ , zoals hieronder te lezen, alvast garanderen. De eerste twee mogen mensen zelf ervaren als ze mij de uitvaartverzorging toevertrouwen.


Voor melding van overlijden BEN IK 24 uur per dag bereikbaar: 06-30642871


Vekenweg 6, De Weere | 06-30642871 info@moniquebankras.nl | www.moniquebankras.nl Monique Bankras Uitvaartbegeleiding

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »